Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lagoon79
tag
válasz spiritex #9694 üzenetére
a pumpa lehet, hogy képes a leírt nyomás előállítására, de ha nincs megfelelő ellenállás a rendszer másik végén, akkor nem tud felépülni az említett nyomás. itt a rendszer másik végpontja alatt a kapszulát kell érteni, ami jelen esetben úgy működhet mint egy nyomásfokozós kar.
-
ronin s8
senior tag
válasz spiritex #9694 üzenetére
Figyu, látom új vagy a szeren. Nem baj, én 4 évig nyomtam a legkeményebb Nespresso-ból, de le tudtam állni!
Azokra is rá volt írva a 19 bar, de full műanyag szarok.
A mi 9-11 bar-os gépeink úgy néznek ki, mint egy múltszázadi gőzgép. Szerinted minek? Hobbiból..?[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
HÁZIGAZDA
válasz spiritex #9696 üzenetére
igazából ez a bar nem olyan, mint a megapixel a fényképezőgépeknél. vagyishát pont olyan, önmagában nem számít túl sokat, 5-6 bar nyomás mellett is lehet pazar kávét csinálni és 15 barral is lehet rosszat. az automata/kapszulás gépeknél pláne nem érdemes foglalkozni azzal, hogy hány baros, azon nem múlik semmi.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
BlacKSouL
addikt
válasz spiritex #9745 üzenetére
A kávéfőzés egyik módszere/fajtája az eszpresszó, egy másik módszere a török, és még van sok más is.
Hiába, hogy a török módszer több száz éves, az eszpresszó meg éppcsakhogy száz lesz, mégis, az eszpresszó a domináns, és a többi az "alternatív".
Pedig lassan több időbe és energiába telik egy eszpresszót elkészíteni, mint a törököt háromszor lassú tűzön "felforralni"Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen