Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Peti...(16v) #46160 üzenetére

    A fagyasztást nem próbáltam, vsz azért mert hosszú távon nincs annyi hely a fagyasztóban, hogy az üvegcséim beférjenek. Egyelőre szoba(pince)hőmérsékleten tartom, hogy lássam mikor ideális kiporciózni. Ha egy hét pihenés után a CasMo is a végére nyílik ki, akkor már vsz nem véletlen, és picit normál nyomáson a zacsiban kell tartani porciózás előtt (vagy szelepet kell szerelni a fedőre). De kicsit sok a feltételezés még. Az biztos, volt egy üveg ami ledobta a gumidugót, és szabad levegőn volt a kávé két hétig, az teljesen más daráló beállítást igényelt volna, mint a többi, az ízét nem tudom, annyira gyorsan átszaladt meg sem kóstoltam :)

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák