-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz lojzi1 #125722 üzenetére
Nem olyan rég jött ki egy tanulmány ([link]), abban azt állapították meg, hogy igazából az ásványi anyagoknak nem a kivonatolásban, hanem az ízérzékelésben van szerepe: értsd ha deszt vízzel főzöd a kávét és utána kevered hozzá az ásványi anyagokat, ugyanaz lesz az eredmény, mint ha alapból a kevert vízzel főznéd.
Szóval ebből következik, hogy érezhető különbség lesz a kevert és csapvizes verzió között, értelemszerűen az előbbi javára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen