Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Én külön melegítem egy acél tejkiöntőben (indukciós a lapom, a bialetti meg teflonos alu, ez az egyetlen bajom vele), amíg forró nem lesz az edény oldala. Ha felforralod nem jó, ha hideg, akkor a kávéd nem lesz jó. Legyen meleg . Utána igyekszem úgy pumpálni, hogy ne menjen bele levegő (nem emelem ki a tejből a pumpát, de ezt érzed húzogatás közben... ööö...). Ha már jelentős ellenállása van és olyan érzés, mint egy sima olajdugattyú, akkor jó. Utána párszor oda-vissza kell öntögetni pl. egy másik pohár és a habosító között, ettől lesz homogén.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs