Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz RetepNyaraB #10610 üzenetére

    na sajna egyre savanyúbb... feljebb vettem a hőfokot, talán savanyússágot elveszi.

    és ha erősen megőrlöm viszont kevesebbet töltök a kosárba akkor a végeredmény állagra olyan viz szerűbb (nem pedig túl kásás mint amikor nem őrlöm annyira finomra cserébe dugig töltöm a kosárt, mert akkor van hogy finomabb is, de mint a kása olyan az állaga,kávézóba ilyet még sose hoztak,azok mindig víz szerűek állagra úgyhogy gondolom nem ilyennek "kell" lennie a kávénak hogy kásás, ivás után a fele benne marad a csészébe)
    a lé meg tök fekete, és izre-színre olyan munkahelyi italautomatás álló kávégépből kijövő kávé szerű lesz, lesz cserébe nem savanyú hanem inkább "földes" ízű..
    na most itt tartok, a kávé friss kapucziner velencei gondolások kedvence
    a fenti tünetek miktől lehetnek?

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák