Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #10610 üzenetére
na sajna egyre savanyúbb... feljebb vettem a hőfokot, talán savanyússágot elveszi.
és ha erősen megőrlöm viszont kevesebbet töltök a kosárba akkor a végeredmény állagra olyan viz szerűbb (nem pedig túl kásás mint amikor nem őrlöm annyira finomra cserébe dugig töltöm a kosárt, mert akkor van hogy finomabb is, de mint a kása olyan az állaga,kávézóba ilyet még sose hoztak,azok mindig víz szerűek állagra úgyhogy gondolom nem ilyennek "kell" lennie a kávénak hogy kásás, ivás után a fele benne marad a csészébe)
a lé meg tök fekete, és izre-színre olyan munkahelyi italautomatás álló kávégépből kijövő kávé szerű lesz, lesz cserébe nem savanyú hanem inkább "földes" ízű..
na most itt tartok, a kávé friss kapucziner velencei gondolások kedvence
a fenti tünetek miktől lehetnek?[ Szerkesztve ]
"Embrace our fellow man, no longer vilified"