Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jerry311

    nagyúr

    válasz po1son #12728 üzenetére

    Nyilván vannak rosszindulatú vizsgabiztosok is. Engem másodjára egy ilyen buktatott, az oktatóm előre figyelmeztetett, hogy nagyon figyeljek mindenre, mert egy köcsög. Simán beszívtam a buszmegállóból elindulni akaró helyi járat gumiszabályát. Ugye ha nem jár hirtelen fékezéssel, akkor ki kell engedni, ha hirtelen fékezéssel járna akkor nem. Na hát itt a vizsgabiztos szerint nem lett volna hirtelen a fékezés és kiengedhettem volna. Sőt még azt is a fejemhez vágta, hogy nem figyeltem eléggé, mert ha jobban figyelek akkor láthattam volna, hogy hamarosan indul, mert az ajtók felett világított a záródásra figyelmeztető piros/sárga lámpa. :W
    Na mindegy, helyet cseréltem az oktatómmal, aki aztán vörös fejjel sportosan vezetve visszavitte a 12 tonnás jószágot a rutinpályára.
    Majd felhívta a többi diákját, hogy ma inkább ne jöjjenek, mert ha nagyon jól vezetnek akkor is esélyesebb a bukás.
    Viszont a többi vizsgáztató B rutin és forgalom, C rutin és 1., 3. vizsgán teljesen korrektek voltak.

    Akárhogy is nézem ez csak 1 köcsög 6 vizsgáztatóból.
    Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy 4 vizsgából 4-et nem lehet a vizsgabiztosra fogni.

    Gond van a tanulóval vagy az oktatóval vagy mindkettővel.
    Azért is írom az oktatót is, mert húgomnak is nehezen ment az első oktatójával. Aztán 10 óra vezetés meg pár óra hidegben várakozás* után oktatót váltott és minden nagyságrendekkel jobb lett. Máshogy magyarázott, más stílusban mondta ha valami nem jó, azt is hozzátéve, hogy miért és mi lenne a jó. (* Az első oktató nem jelent meg pár alkalommal, aztán behazudta, hogy ő ott volt, de hugi nem.)

Új hozzászólás Aktív témák