Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz tatabánya #11298 üzenetére

    én most vagyok 30, 28évesen kezdtem szintén, lassan 1éve van meg a jogsi, de az a bajom, hogy nem tudok már eleget gyakorolni :( szeptember óta mentem kb 3szor 40-50km-t a céges dízel skoda praktik-al (1szer fulladtam le talán) meg párszor barátnőmék benzines f astrájával... dízelen tanultam és a benzines astránál érzem azt, hogy baromi kevés a rutin... főleg indulással van bajom meg szokatlan kicsit a szervó hiánya is (ez a 2 együtt elég idegenné teszi a kocsit) ...dízelnél az oktatóm nagyon jól megtanította szerintem velem a kuplung csúsztatását: tescoparkolóban a forgalommentes részen szlalomoztunk eleget a felezővonal csíkjai között csigatempóban meg aztán rutinpályán is kerülgettünk bójákat becsülettel (komolyan jót tett, hogy másik kocsinál is pillanatok alatt ráérzek már, hogy hol fog a kuplung)

    nincs valaki ismerősöd, akinek tudnál fizetni, hogy vigyen ki mondjuk benzinessel hasonló elhagyott helyre, gyakorolni? ha egy benzinesen simán mennének már az ilyen rutinműveletek, akkor szerintem nem lenne gond... nekem meg az kell, hogy minden héten gyakorolhassak, mert legutóbb több hónap kiesés után vezettem egyik faluból másikba, közben 30-40km főúttal, körforgalmakkal és rendesen dolgozott bennem az adrenalin :B a gázadagolást kell sokkal jobban megszoknom indulásnál és más óriási problémám nincs, csak rutin kellene (1hónap múlva tervezünk barátnőmmel egy 240km-es utat nővéremékhez, autópályát kerülve, kis utakon... ott majd felváltva vezetünk, biztosabbnak akarom érezni magam már akkorra)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák