Hirdetés
Aktív témák
-
domedee
senior tag
Hellóka!
A mostani PC.Games-ben a Steamland játék van benne, de amikor felraktam, akkor nem nem akart elindulni. Pontosabban a task managerben az indításakkor megjelenik olyan 3 sec-ig, aztán eltűnik és a játék nem indul, de ez a megjelenés is csak akkor van, ha egy friss bejelentkezés után indítom a game-t, viszont ha már egyszer megpróbáltam és megint akarom, akkor már csak a homokóra villan fel egy pillanatra, de már a TaskM-ben sem látni.
ez mitől lehet?
thx előre is''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
Shodan
addikt
na akkor upolok egyet, nekem ugyanez a problémám most a condemned demojánál, illetve az oblivionál is.Mitől lehet ez?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
amiket próbáltam:
XP-t ujratettem, codekek nélkül ,codekekel is próbáltam Catalyst 5.13, 6.3 Refresh állítgatás is próbáltam de semmi. Szintén még a taskmanagerbe se jelenik meg, néha feljön a homokóra, illetve oblivionál bevillan egy kis feket kocka és kész. MIért?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
UP
-
Boglya
senior tag
-
Shodan
addikt
lol, azt a qrva, most ebbe a percbe újra indítottam a gépet, és ELINDULT a condemned! de fogalmam sincs hogy miért
-
Shodan
addikt
megvan ,megvan!!!a hibás. Nem fogjátok elhinni végre rájöttem, hogy az usb-s távirányítóval akad össze a dolog. gondolom mikor restartoltam nem töltötte be valamiért a távirányító driverét és ezért működött. most lehúztam és egyből működik minden!
-
Predator...
tag
Hali!
Ismét Sikerült rátalálnom egy régi topic-ra, de a moderátorok jobban örülnek ennek mintha nyitnék egy újat
Wazze, nem indul a crackelt játékod? Meg kéne venni, nem? Bámulatos, mik vannak.
Ne lássak még egyszer ilyet!Persze az dicséretes, hogy legalább nem nyitottál új topicot.
[ Módosította: Atlantis ]
''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
Winner_hun
titán
válasz Predator... #12 üzenetére
Megoldás
A moderátorok a wareznek sem örülnek, inkább topiknyitás.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Predator...
tag
válasz Winner_hun #13 üzenetére
Oké-oké vettem...
Sorry
''Földünk Jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e cselekedni...'' (Sir David Attenborough)
-
Neró
őstag
Nem upolunk.Ez nem apró.
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest