Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
válasz icecave #172468 üzenetére
koszi skacok!
Nem voltak itthon a szomszedok, alattunk meg nem lakik semmi, este 8-tol mar csak a takaritas ment.
ittakary: Mi meg a konyha kivetelevel mindent felujitunk most. Konyhat meg tavasszal. Bar egyelore meg csak lebontottunk mindent, falat levajtuk, stb. Jovoheten jon a felujitas resze.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz madgie #172735 üzenetére
ez nem az iphone miatt van. a google es a facebook is monitorozza a beszedhangokat, messenger hanguzeneteket legepelik es reklamcelokra elemzik, stb.
az pedig ha vmire rakerestek, messengeren vagy barhol beszeltek rola, szimpla remakreting. amiert nem fizetunk (google, fb) ott sz adatainkkal fizetunk.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gsx-rr #173188 üzenetére
Jah, az én fejemben is megfordult, 20 fok van a lakásban. De szerencsére a lépcsőházban mostanra időzítették a gázfelújítást, hogy minimum 20 napig ne legyen gázunk, így a fűtési szezon elején. Ez főleg annak gáz, akinek melegvize is gáz segítségével van és mondjuk kisgyermeke van. Kíváncsi vagyok, mikor kapjuk vissza a gázóráinkat, remélem csak átmeneti ez a hideg, mert befagy a sggünk, ha nem.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz b4zsi- #173357 üzenetére
Ez valszeg (legalabbis reszben) szandekos monetaris politika. Masreszrol, nekem is van olyan ugyfelem, munkatarsam akik kinabol hoznak arut, fogjak is a fejuk rendesen...nagyon durva, alacsony erteku arut arulnak es konkretan elviszi a profitot a gyenge arfolyam.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
Találkoztatok már X-en ilyennel? A képernyő alján, középen kicsit balra, egy kb fél centi hosszú sárga csík. Mindenhol ott van, fólia nélkül is. Remélem, meghal a kijelzőm, bnőmnek épp most tervezünk pro max-ot, nem szeretném párban vásárolni.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #174555 üzenetére
Nem is szoktam már pénzt levenni, inkább fizetek mindent kártyával, Apple Pay-jel. Rablás a levétel, meg az utalás is.
secret: mátészalkán voltam, két automata van, egyikben sem volt ennyi pénz, maradt a bankfiók.
ui.: mindez lakossági számlával, gondolom vállalkozóival még több lenne.
-
Sukta 95
aktív tag
Melyik watch eri meg használtam a legjobban szerintetek jelenleg?
-
Sukta 95
aktív tag
Na, Iphone 11 Pro Max 256 gb, zöld színben megrendelve, bnőmnek. Remélem nem csábulok el én is a telefonnak. Az X tökéletes mindenre, amire kell, csak ket ütődés van a kereten és egy apró sárga vonal a kijelző alján.
-
Sukta 95
aktív tag
Amikor az alig egy hónapos 11 ProMax hangerő le gombja megadja magát...csodálatos érzés majd 5 kilóért! Csere ideje kb egy hónap..köszi.
-
Sukta 95
aktív tag
Srácok, én egy 2018-as 15" Pro-t nyúzok, napi kb 12 órát, kereken egy éve. Az ára még mindig fáj, de egyértelműen megérte. Nyomkodtam mellette hasonló árban lévő win-es gépeket, de köszönő viszonyban sincs egyik sem vele, mondom ezt úgy, hogy ez az első macbookom. Irodában is mindenki gépét lecseréltük 13"-os új Air-ekre, öröm rajtuk dolgozni.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gsx-rr #175328 üzenetére
iQAir. Hillside Bang&Olufsen üzletében tudsz érdeklődni felőle. Drága és prémium cucc, ellenben nem csak egy hepa szűrő van benne, mint a legtöbb ilyenben.. (a hepa csak 0,3 mikronig van hitelesítve, a legtöbb kiszűrni való részecske ennél jóval kisebb) Ha érdekel, dobj egy privit, aztán mesélek róla, van róla személyes tapasztalatom.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz JoseGee #175648 üzenetére
Nem, ez egy Jack Daniel's whiskey. Ellenben véleményem szerint sokkal kifinomultabb a sima Jack/Jim vonaltól.
-
Sukta 95
aktív tag
noi kezre 40 vagy 44 mm watch allna jobban? soha nem volt meg es ajandekba lesz..
-
Sukta 95
aktív tag
Köszi mindenki! 40-es lesz akkor 4-es széria feltehetőleg.
-
Sukta 95
aktív tag
Van egy xiaomi BT fülesem, ami tökéletesen működik iphone-nal (látja a teló mind a két fülest, egyikhez csatlakozom és szól mind a kettő, ez a működési elve). Ugyan ez, watch-csal nem megy. Ott csak vagy az egyik vagy a másik füles szól, együtt a kettő nem. Most én vagyok béna, vagy a watch nem képes arra, amire az iphone gond nélkül?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gsx-rr #176266 üzenetére
hat nem tom, nekunk digi gigabit van, valojaban kb 500 mega. sehol nem kabelezek, minden wifin csung, laptopok, telok, xbox, tv-k, minden szar. uj hazban is ragaszkodtam hozza h legyen gigas net, ott meg tobb wifis eszkoz lesz es ha en xboxozom a nappaliban, baratnom meg netflixezik a haloban van, hogy erezhetoen haldoklik a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz r3dsnake #176268 üzenetére
asus ac68u, elegnek kell legyen mindenre.
gsx-rr: hiaba optikai halozat, annyian vagunk rajta, hogy napjaban tobbszor dobal le a halozat, a digi szerint is naluk a problema, honapok ota igerik a megoldast..valszeg ez is az oka. meg kabelen is a garantalt minimumot merem mindig. 5 ghz-n csak azok az eszkozok vannak, amik kozel vannak a rouethez.
-
Sukta 95
aktív tag
ez vajon vonatkozik azokra is, akik ebben a felevben vegeznek es nincs nyelvvizsgajuk?
-
Sukta 95
aktív tag
Így van, ha Netpincér/Wolt vonalon mozognál, akkor jó eséllyel alanyi mentes KATA-nak kell lenned. Ügyfélkapu segítségével fél perc alatt kiváltható, néhány óra után már vállalkozó is vagy. Vállalkozói igazolvány már nincs. Minden hó 12-ig elutalod a jó eséllyel 50 eFt-ot, a helyi iparűzési adót (bár, az megoldható, hogy nullára jöjjön ki, ha fel tudsz mutatni elszámolható ktg-eket az önkormányzat felé) és a kamarai tagságot, ami 5 eFt. Könyvelő segít amúgy, felénk KATA-sokat általában 8 eFt/hó környékén könyvelnek. Ha meg tudod oldani máshogy, én lehet várnék a vállalkozás indítással, plánae ha amúgy van vállalkozás ötleted és 30 alatti vagy. Mert a GINOP keretében van/volt egy 4,5 milliós támogatás kezdő vállalkozóknak, ami októberben fut ki, bár a jelenlegi helyzetben fel van függesztve, nem tom mi a helyzet.
Nem vagyok könyvelő, csak utána kellett már járnom egy néhányszor ezeknek a közelmúltban.www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz szekra #176389 üzenetére
Tevékenységi kötől függ.Szinte csak a végzettséghez kötött TEÁOR/ÖVTJ esetében nem kell és ott is csak néhánynál. Pl, fodrászoknak nem kell, amikor nekik nem kötelező bezárni. Nekem marketingesként kell fizetnem, amikor az ügyfeleim felelős módon bezárták a bizniszt.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
Nekem 2018-as 15" pro van, de melegedést csak akkor érzékelek, ha chromeban meg van nyitva 10 ablak (safari alatt valóban nincs melegedés, de azt nem tudom használni, mert kellenek a chrome bővítményei a munkához). Mondanám, hogy nincs rá panaszom, de a billentyűzeten érik a javítás, szerencsére van rá csereprogram, de ez akkor is elég elfogadhatatlan egy 700k-s gépnél.
-
Sukta 95
aktív tag
Nem panaszkodom a saját X-emre akkor, majd 3 évesen 90%-on van úgy, hogy sosem figyeltem rá, fixen töltöm minden este, meg napközben is, amikor úgy volt. Bár mostanában már érzem, hogy jóval kevesebbet bír az akksija, mint korábban.
-
Sukta 95
aktív tag
Tudtok olyan BT fülest, ami biztosan működik watchal? A Xiaomi fülese nem működik vele, vagy az egyik vagy a másik szól kizárólag.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Giovan! #176522 üzenetére
Az iCare-ben garantáltan profi munkát kapsz Gyurcitól, szerintem 10k környékén. Csapó utcán, a postától nem messze van. Írj rá, mert lehet, hogy most csak előzetes egyeztetés után fogad ügyfeleket. Hivatalos szervín nincs debben, így nem tudom, hogy az ár ennyi-e, vagy hogy hivatalos, eredeti akku-e, kérdezd meg ezeket tőle. A városban azonban nincs nála profibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- HP Pavilion AIO 27-ca2001nn 8A6Z6EA számítógép eladó!
- iPhone se 2016 gyári független
- Hibátlan - Cooler Master - Fractal Design 600W ATX tápegységek
- Eladó ÚJ Russell Hobbs Large 27040-56 rízsfőző és pároló készülék - 2 év garancia
- Eladó 2 hónapos 3 évig garis Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB! Csere is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest