Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Anno én is mindent ebay meg Aliról rendeltem, de valahogy leszoktam róla. Nekem is eltűnt pár csomagom meg úgy voltam vele, hogy ha egy Spigen tok 2500 ft-ba tud kerülni úgy, hogy 2-3 nap múlva itt van akkor minek rendeljek az Aliról 1500-ért tokot ami lehet ide sem ér vagy csak 2-3 hónap múlva. Ráadásul egy normálisabb tok ami nem esik vagy foszlik szét 1-2 hónapon belül, az az aliról is több ezer forint.
Meg így legalább nem vásárolom túl magam. Előző telefonjaimhoz hegyekben állnak a kijelző védőüvegek meg tokok amikhez hozzá sem nyúltam.
Most csak akkor veszek ha muszáj. ☺️[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
-
pecccccccca
őstag
válasz herdsman12 #260955 üzenetére
Én van, hogy a 11 pro maxot reggel leveszem töltőről és délután 4-5 fele töltenem kell. Amennyit én használom a telefont, egy 80% körüli i7-et napi 3x kéne töltenem. 😆
-
pecccccccca
őstag
válasz vargalex #260972 üzenetére
Persze, hogy nem csak az Apple-nek gyártanak akkut viszont Apple termékbe való akkut nem hinném, hogy más eszközbe bele lehetne tenni. Maximum azt tudom elképzelni, hogy amikor épp nem az apple-nek gyártja az akkukat akkor ugyan olyan kialakítású és kinézetű akkukat legyárt csak nem olyan teljesítménnyel, nem pontosan olyan elektronikával. Ha ugyan olyan lenne mint amit az apple-nek gyárt abból nem kis botrányt csinálna az Apple. Mert gyakorlatilag hamisít. De ha már mások a technikai paraméterei és változtatnak az elektronikán is akkor már gyárthatják. Csak ugye megint oda jutottunk amit Gixxer88 írt, hogy annak meg már semmi köze sem az OEM-hez sem a gyári minőséghez.
-
pecccccccca
őstag
válasz Kbali #260976 üzenetére
Annyit fűznék hozzá, hogy van olyan, hogy replika. De az órák viszonyában az a szó, hogy replika az nem a hamisat jelenti. A replika óra az egy az óragyár által kiadott régebbi modell újabb kiadását jelenti.
Az a baj, hogy az emberek 99,9%-a rosszul használja a replika szót. Ha úgy vesszük ahogy általában az emberek használják úgy valóban nincs replika ugyanis a replika szó nem a hamis órára használatos. Sajnos a szóbeszédben elterjedt a replika szó a hamis órára. Ez a teljes baromság beépült az emberek mindennapjaiba annyira, hogy már úgy hirdetnek hamis órákat, hogy replika és nem csak magán eladók.
Eredeti óra van és hamis. Slusz.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz Tompo92 #260991 üzenetére
Na várj csak. Hogy töltötted le a képeket? Mert te valszeg a telefonon levő kisebb méretű (index) képeket töltötted le. És ugye az iCloudban vannak a teljes méretű képeid.
Az iCloudból töltsd le mindened és ott kezdj el törölgetni is.
Nemrég mentem vissza 50GB-os előfizuról az alap 5GB-osra. Nem vót egyszerü na.
Azóta rohamosan fogy a belső memória, mert kikapcsoltam mindenféle szinkronizálást.
Nem véletlen, hogy a telefonról felszabadulna xy hely, mert irja is, hogy feltölthetem az iCloudba.
A telefonodon pedig csak ilyen index kép szerűségek vannak, ha icloudba mentesz.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz Arellig #261019 üzenetére
Többeknek vannak hálózati gondok.
Az én véleményem, hogy, ha eddig nem tetted fe az iOS 15-öt akkor már várd meg a 16-ot.
Ha lehetne én is visszamennék 14-re.
Viszont olyan bugok mint amiről beszélsz már azért nincsenek. Régebben volt talán jellemző ilyen 6S-7-es korszakban.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz szabonagyur #261023 üzenetére
Nézd én nem rettegek semmitől. Ahogy megérkezik egy frissítés szinte azonnal teszem fel.
DE!
Ne menjünk már el az 5G-4G-3G váltások közti eltűnő mobilnet mellett. Először arrol volt szó, hogy azért, mert 5G-4G váltáskor valami bla bla bla… Aztán érdekes módon 11 pro maxomon is megszűnik a net létezni vagy, ha van qva lassú pedig 5G sincs. Napjában többször xopok. Sokszor bejelentkezni nem tudok PH-ra, mert jelzi, hogy van mobilnet, de közben semmi. 14-en nem volt ez. Se nekem se másnak. Most meg napjában többször is váltogathatok repülőgép módra meg vissza, hogy helyreálljon a net.
Szóval nettó hülyeség kijelenteni, hogy mindig voltak hálózati gondok. Hogy a szavaiddal éljek.
Ilyenek nem!!Sőt még az is felmerült itt a topikban is, hogy a Telekom és az iOS 15 viszonya nem sikerült a legtökéletesebbre.
Amiben van is valami, mert leginkább Telekomosok panaszkodnak.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz atala #261047 üzenetére
Nem is placebó ez.
Nekem is megreccen a 11 pro max főleg ha több app fut a háttérben vagy hosszabb ideje játszok. Sokszor van, hogy sms-t írok és 3-4 betűvel előrébb vagyok mint amit épp beír. Ilyenkor kilövöm az appokat aztán újraindítom a telefont.
Az én telefonom esetében úgy érzem melegedés miatt lehet. 15-ös iOS előtt ilyenek nem történtek nálam.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
-
-
pecccccccca
őstag
válasz juve600 #261097 üzenetére
Szia.
Képernyő feloldás illetve képernyő aktiválása a kijelzőre duplakoppal, telefon emelésével aktiválható, ezután a face id azonnal keresni kezd és, ha te vagy akkor egy felfele pöccintéssel feloldható a képernyő zár. Illetve, ha valamiért nem tudja letapogatni az arcodat akkor azonnal feldobja a számkód feloldást. Lezárás a bekapcs gombbal illetve a hátlapon dupla koppal zárható le.
Gyári mail app kezel mindent igen. Mondjuk én személy szerint jobb szeretem a Gmail appot használni a gmail-os leveleim kezelésére. Még úgy is, hogy néha megreccen a görgetés, de ez app hiba. Engem nem zavar.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz kory24 #261100 üzenetére
Szia. Igen.
Mondjuk én személy szerint csak a Safarit használom. Érdekes, hogy szgépen csak a chrome, iphoneon meg csak a safari.
Annyira kézre áll minden számomra a Safariban, hogy el is hagytam a Chrome-ot. Főleg, hogy lehozták a címsort alulra. Ha be akarok írni valamit akkor nem kell nyújtózkodjak a kijelző teteje felé.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz juve600 #261143 üzenetére
Állítgatni, bezárogatni alapvetően nem kell semmit.
Akkumulátor használatot sincs értelme állítgatni.
Régebben én is androidoztam. Sőt volt időszakom, hogy minden telefonomat azonnal rootoltam és b@szogattam.
Aztán ahogy telt múlt az idő, a szakállam is őszesebb, valahogy már nem érdekeltek az ilyen dolgok. Mostanra meg már ott tartok, hogy számomra ki sem találhattak volna jobb telefont az iphone-nál. Ezt csak be kell kapcsolni és megy minden ahogy kell. “Nem is lehet”, de nem is kell itt semmit mókolgatni.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz gzbotii #261161 üzenetére
Engem is érdekelne, de sajnos rohadtul leragadtak a Touch Id-nál meg a nyócas’ kasztninál. Annyira apró készülék, hogy észre sem venném, ha a kezemben lenne.
Egy XR vagy 11 kasztniba simán bele tehették volna.
Na majd talán a következő.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz merqree #261167 üzenetére
Az FB hangot nem is tudod.
Külsős appok jelzéseit nem tudod módosítani.
De minden másra ott a “mastercard”.
gzbotii: Mate 10 prómig nekem is a sarkos kijelző volt a háklim. Ami kerekített volt rá sem néztem. Most meg tökéletes barátságot kötöttem a kerekített kijelzővel. Sőt. A 11 design-ja számomra szebb is mint az utána levőké. Az éles sarkokat nem csipázom. Kiráz a hideg a 12-es 13-as szériától. Remélem hamarosan visszatérnek a kerekített szélekhez vagy legalábbis egy köztes design-t kitalálnak, mert gondba leszek a következő telefonom vásárlásakor.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz Szabikaa20 #261172 üzenetére
Teljesen lemeríteni nem jó. Én minimum 15-20%-on már dobom fel viszont én tele töltöm. Nem 80%-ozok. Nem érzem, hogy egy használati eszköz kapacitását ne kéne teljesen kihasználnom azért, hogy talán pár hónappal megnyújtsam az akku élettartamát. Sőt sokszor, ha nem is tudom feltölteni teljesen akkor is rádugom akár 5-10 percre a töltőre, hogy bírjon még 1-2 órát amíg lesz időm feltölteni rendesen.
A telefon van értünk és nem fordítva ugye.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz Prowler #261191 üzenetére
Nagyon értelmét én sem látom az 5G-nek ilyen pici telefonoknál. Aki ilyet vesz pont azért veszi, mert nem hardcore user. Telefonálni akar meg néha egy két chat még ritkábban bármi más. Tartalomfogyasztás egyenesen kínszenvedés rajta. Hova kell ide az 5G? Csak egy plusz hibalehetőség és olcsóbb sem lesz tőle a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz atala #261202 üzenetére
Hol fizeted ki 1,5-2 év alatt a készülék árát?
Azok a biztosítók már uzsorások. Büntető jogi kategória.
Én másfél év után mondtam le a biztosításom a készülékemre ami összesen az árának a 11%-át jelentette. Másfél év alatt egyszer javították (kijelzőt cseréltek) ~180 ezerért meg egyszer kaptam egy teljesen “újat”. Ha hozzáveszem a két önrészt is akkor sem éri el a készülék újkori árának a 30%-át. Ha csak az első javítást veszem alapul akkor is megérte a biztosítás, ehhez jön még egy komplett készülék is.Ez a cécó ami a kérdezővel történt csak valami alja biztosítónál fordulhat elő. Illetve lakás biztosításoknál. Ilyen eset pl egy Telekommal szerződésben álló biztosítónál elő sem fordulhat.
Bejelented a hibát másnap viszi el a futár és 4-5 nap múlva hozza vissza.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
-
pecccccccca
őstag
válasz Drenadar #261221 üzenetére
Azért az durva, hogy egy biztosító arra hivatkozik, hogy nem megfelelően használtad a készüléket. Eleve mi köze hozzá? Ez nem garancia, hogy a nem rendeltetés szerű használat miatt visszadobják.
Biztosítás van fizetve bakker. Azért, ha valami probléma van akkor meg lesz javítva.
A lakásod is leég vagy elmossa az árvíz akkor meg az a gond, hogy rágyújtottam a lakásba vagy nem húztam homokzsák falat a házam köré?
Ennyi erővel akkor ugye bármire bármit ráfoghatnának és minden kárigényt visszadobhatnának bármilyen kifogással.
Én azért nagyon kíváncsi lennék arra, hogy ez milyen biztosítás. Mert azt nem tudjuk.
Nekem a Huawei P9-em 6x cserélte újra a biztosító és egyszer csereutalványt kaptam egy szó nélkül. Mate 10 promat kétszer cserélte 1x javította. Ami most van 11 pro max azt meg a fentebb említettem 1x javítás és 1x csere.
Ott valami azzal a biztosítóval nem kóser.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz tuzpenge #261416 üzenetére
Szerintem nincs ember a földön aki szeretné a videóit.
A Magyarósi sokak számára szerintem egy szükséges rossz.
Nézik, mert a szomszéd is azt nézi.
Én 15mp-et nem bírom hallgatni azt a repedtfazék, idegesítő, férfi létére iszonyatosan affektáló hangját.
Egy szóval tudnám jellemezni az embert. Katasztrófa.Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz cudarz #261699 üzenetére
Mi nem egyértelmű? I13-tól a Yettelnél is függetlenek már. Előfizetéses vagy kártyás az meg mindegy. Független.
Ha meg nem tudod így sem elfogadni biztosan akkor Yettel ügyfélszolgálat nem opció? Ott a saját füleddel hallhatod, hogy független.[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz juve600 #262003 üzenetére
Én ezeket használom 11 pro maxra.
[link]
A balos egyértelmű linkeltem is. A jobbos meg egy iphone üzletből van. Kb detto ugyan az a kettő csak árban nem kicsit más. Spigenből a kettő volt 3500ft.
Ezek nekem beváltak. Szélig kiérő fóliák (üveg).Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
válasz sajog159 #262013 üzenetére
Igen a fekete szélű. Célszerszám nincs a felrakáshoz viszont nem nagy ördöngösség. Kell hozzá egy kis kézügyesség meg szemmérték, de, ha picit odébb sikerült volna akkor könnyen felszedhető és odébb tehető. Porszemeket én egy ráirányított kompresszor pisztollyal oldalról folyamatosan szoktam fújni amíg rá nem raktam. Soha egy darab nem marad alatta. Meg ugye előtte szépen le van takarítva.
-
pecccccccca
őstag
válasz Bunda555 #262053 üzenetére
Gondolj bele. Á betűt akarsz írni, de közben rájössz, hogy inkább A lesz az. Ha nem lenne a kiindulópont az A akkor nem tudnád visszahúzni rá az ujjad hanem be kéne írj egy Á-t aztán még pluszba törölnöd is kell egyet.
Na ugye, hogy ugye?[ Szerkesztve ]
-
pecccccccca
őstag
válasz syIex #262138 üzenetére
Nekem igaz 11 pro maxon, de lett 3 hét kijelző védőüveg nélküli hordás után 3 nagyon halvány kis mikrokarc.
Eltört rajta aztán levettem és nekem is annyira kellemes volt használni anélkül, hogy mondom akkor már használom így egy kicsit. Nem kellett volna.mis69: ja így már értem. Nem tudom az mi lehet, de valóban 11 pro maxon sincs olyan széles emelkedés. Sőt kb max fél mm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1