Új hozzászólás Aktív témák

  • D@reeo

    aktív tag

    válasz Ragnar95 #80458 üzenetére

    Sziasztok.
    Két kérdésem lenne.
    Jelenleg 7.1-es IOS van a telómon. Tegnapelőtt hajnalban unatkoztam és JB-eltem. Kérdésem az lenne, hogy 7.1.1-re frissíthetek iTunesban és JB-elhetem ismét, vagy előtte egy restore kellene? Nem akarok vele vacakolni, mert a 7.1.1 csak ezt a pluszt szolgáltatja számomra: "Egy olyan hiba javítása, amely befolyással lehetett a billentyűzet reagálási sebességére". Ha restore kell akkor nem foglalkozok vele, ha frissíthetem egyből akkor megcsinálom.

    A másik: Jelenleg külföldön vagyok (nincs mobilnetem/drága lenne) és a Wifim nem működik (ic leolvadt/leszakadt a lába/megette a cica). Mivel ugye usb-n nem lehet megosztani a netet, jelenleg nem tudok vele internetezni. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen tweak vagy plugin ami elhiteti a telóval hogy hálózaton van a csomagok meg mennek a levesbe?
    Van ugyanis egy játék, amelyben minden küldetés után ha megosztod az eredményedet fbon/twitteren, akkor kapsz plusz pontokat. Ezeket a megosztásokat szeretném valahogy megoldani -hamisan- (iapfree nem tudom, hogy működik-e a játékkal, de nem akarom elrontani a játékot azzal)
    Köszi

Új hozzászólás Aktív témák