Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz megema #69746 üzenetére

    Elöljáróban annyit, hogy pacsi jár az iCentre-nek. Tegnap 12-kor adtam le a készüléket, ma 15 óra körül már hívtak is, hogy cserélték az 5s-t.

    A pozitívumok: Végre nincs baj a kameravédővel. Nem karcos, nem poros. Talán a home gomb még egy nagyon kicsivel jobb (az előző is tökéletes volt már). Első ránézésre végre nincs apró esztétikai hiba sem. És itt ki is fújt a dolog.

    A negatívumok: A power gomb talán ennél lötyög legjobban a három közül. (Ebben amúgy az a vicc, hogy a gyári tok sem tompít semmit rajta.) Emellett még a hangerőállító gomboknak is akkora hely lett vágva a házon, hogy körbe tudnak mozogni és hasonló hangot adnak ki, mint a bekapcsológomb. Volt lötyögős gombú 4S-em is, de az se volt ilyen durva. A legsiralmasabb, hogy a kijelzőnél ugyanúgy jelen van a backlight bleeding, bár talán egy leheletnyivel tűrhetőbben.

    Szóval nem kerültem sokkal beljebb, nem kicsit van tele a tököm. Legszívesebben falhoz vágtam volna hirtelen, amikor megláttam a kijelzőt. Direkt megkérdeztem garanciáztatás előtt a szervizt telefonon. Azt mondták, hogy nem szériahiba a kijelző gondom, vigyem be nyugodtan.

    Ennyire nem lehetek peches, komolyan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák