Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy kérdésem, most tértem vissza iOS-re Androidról egy fél éves kitérő után (előtte is iPhone 5-öm volt, most is az lett). A kérdésem az lenne, hogy az mennyire normális, hogy csatlakoztatott wifivel, aktiv 3g hálózaton keresztül 5 óra alatt 8%-ot merül? iOS 7-et még nem használtam iPhoneon de előtte mindig azért szerettem az iOS-t mert készenlétben nem engedi futni az alkalmazásokat csak korlátozottan szemben az Androiddal ahol mindig volt valami gebasz ami ébren tartotta a telefont és merült. iOS 7 óta van ez a "background updates" (alkalmazásfrissités a háttérben) vagyis periódikusan frissithetnek az appok a háttérben de nekem ez ki van lőve.

    Mit ajánlotok még? ez a 5 óra alatt 8% nem sok egy kicsit? Helymeghatározásnál a rendszerszolgáltatásoknál majdnem minden kilőttem. Androidon a VIber meg FB app evett nagyon sokat de itt nem nagyon szabadna hogy meritsen mivel korlátozva van hogyan futhat egy app a háttérben ugyebár.

    Mondanom sem kell semmilyen backup nem lett visszaállitani és vadiuj refurbished a készülék és nincs JB-elve.

    Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák