Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz szabonagyur #312926 üzenetére

    Mivel esélyesen ez nem hiba, tehát igen ha módosítani kell a rendszer viselkedésén az már új kérés. Illetve 1-1 szoftver fejlesztésénél igen is meg kell nézni mire megy el az erőforrás, hiába van egy egyszerűnek tűnő dolog, ha a vezetésnél más a prioritás

    Őőő, de ez egy hiba. Pontosítok. Ez egy normális fejlesztéssel (is) foglalkozó cégnél ez hiba. Mint ahogy nálunk is. Amúgy te kevered a bug-ot a hibával. A kettő nem ugyanaz!
    És ez nem egyszerűnek tűnő hiba, hanem az. megsúgom neked, az sem egy nagy truváj megírni, hogy az ébresztőnek és a notification-nek saját hangerő szabályozója legyen...Mobilokra is fejlesztünk, szal...(és az új verziókba nem új kakis smileykat rakunk, hanem az új törványi szabályozásokat pl a bérszámfejtő progikba). És csak úgy mondanám, hogy default (-nak kellene lennie), hogy az Apple-nél a fejlesztők 70-80%-a a legjobbakból kellene kikerülnie. Persze amennyire pénzéhes zsugori banda simán el tudom képzelni, hogy náluk egy senior fejlesztő is átlagos tudással rendelkezik, csak ne kelljen nekik sokat fizetni.

    . Az ilyen "low hanging fruit" jellegű dolgok max a szoftver fejlesztés elején menő vagy ha nagyon nincs más és villantani kell a vezetőségnek valamit.

    Értem. Tehát nálad, mint vezetőnek ezek szerint a kezelési probléma a tárcsázónál az alacsony prioritású, de az új UTF8-as smiley-ik azonnal bevezetése az high priority (lásd legutóbbi frissítést)? Te ezeket komolyan el is hiszed? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák