Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz turbobusa #30979 üzenetére

    az eco-hoz 250-be kerult a telefon...annyiert mar fuggetlent is kaphatott volna, igy nalam santit a dolog, mert eco-val venni az szokta akinek nincs eleg penze egyben kicsengetni (vagy nagyobb csomaggal) , igy meg az is eselyes, hogy reszletre vasarolt...de meg nem is ez a legnagyobb baj, hanem azt hiszik (vagy direkt felrevezetnek) egyes eladok, hogy ha nem reszletre vasaolt telo, akkor nem tiltathato az imei.
    Marhasag. Minden elofizus telo tilthato.
    Az eco egy havidijas csomag, amit ha nem fizet (baromi magasak a percdijak), akkor vehette egyben a telefont, titlast egybol foganatositjak ahogy nem erkezik meg idoben a fizetes (kis rahagyassal).

    Mindenkeppen infromalis erteku, hogy megvan-e a szamla, elofizetoi szerzodes (amiket raadasul a t-mobile az elofzeto keresere potol), mert ha azok "elkeverdtek koltozeskor" stb szoveggel nincsenek, akkor a legjobb esetben is reszletre vasarolt (rosszabb esetben lopott) keszulek.

    Ha van szamla, elofizu szerzodes, a letilthatosag miatt akkor sem ajanlatos a vasarlas barmennyire vonzonak tunik az ar.

Új hozzászólás Aktív témák