Új hozzászólás Aktív témák

  • 7Heads Drago

    veterán

    válasz lugosi #273491 üzenetére

    Mégpedig az, hogy egy tech fórumon meg kell magyarázni azt, hogy miért használom a gyorsabban a lassabb helyett, a technológiailag jobbat a gyengébb helyett.
    Viszont örülök neki, hogy gyorsan fent vannak a képek a felhőben, és nem lassan
    Ilyen érvek mellett csodálkozol rajta? Ez az érv? :)
    Nekem falun most 80-90 mb/s mérek 4G-vel, városban gondolom több lenne.. 5G mellett 4-5x sebességet ér el az ember. De minek? A hétköznapi használathoz teljesen jó a 4G. Persze van olyan amikor kelhet az 5G, de amiket te felsoroltál az nekem semmi extrát nem mutat.
    Mondjuk kíváncsi lennék rá mi az amit csak az 5G enged. Mert szerintem csak a nagy tömegben való elérhetőség az egyetlen érv mellette illetve ha live adásban akarunk 4k-8k videót készíteni. Minden másnak majdnem mindegy 1-2 mp csúszás. Habár sztem egy weboldal betöltésnél már valószínűleg a böngésző és az egyebek a lassúak. A legtöbb server amiről a weboldalak mennek ki se tud szolgálni ekkora sebességet.
    Remélem nem veszed bunkóskodásnak most ezt.
    Egy ideje megfigyelhető tech fórum ide vagy oda ez a régifétis, elég a régi mindenből, minek az új, minek a fejlettebb.
    És van egy rakás új tech találmány amiről kiderül hogy nagy humbuk és szépen ki is megy a divatból. :) Pedig korszakalkotónak gondolták.
    Az 5G nyilván kell, de el van túlozva a szerepe. Már az kérdésesé teszi az egészet hogy nagyon szűk az a terület ahol használható. Mert ezek szerint nagy sebbeségű internet csak és kizárólag a sűrű forgalmas helyeken kell, máshol jó a gagyi 4G is??? Mivel szar az 5G lefedettségé és nem is várható nagy javulás.
    15 évig foglalkoztam számítástechnikával részben.

    Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Új hozzászólás Aktív témák