Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz herdsman12 #246029 üzenetére

    Igen, az a baj, hogy úgy készült a szokásos, töltés közbeni éjszakai iCloud backup, hogy az iCloud-ot használó alkalmazásoknál a telefonon az Üzenetek melletti kapcsoló kikapcsolt állapotú volt (rejtély, hogy miért).
    Aztán visszakapcsoltam, de erre ugye nem történik semmi. Így készült el tegnap a biztonsági mentés is PC-re, de abból visszaállítva sem tértek vissza az üzenetek, holott annak elkészítése előtt megnéztem és a telefonon is ott volt sok-sok gigabájtnyi üzenet az iPhone tárhely menüpont szerint is. Mikor visszaállítottam és ezen, PC-re készült biztonsági mentésből visszatöltöttem, akkor viszont már nem voltak ott az iPhone-tárhely szerint. De ez elvileg nem is probléma, hiszen gond nélkül le kéne szinkronizálja iCloud-ból őket a telefonra, de ezt nem teszi meg, arra hivatkozással, hogy nem egyezik az iCloud, meg az iMessage fiók. Soha nem volt más a kettő, most sem az!

    Az iCloud-ban továbbra is azt látom, hogy 14 GB-nyi üzenet ott van eltárolva és az iPad-en szépen meg is jelennek (leszámítva az SMS-eket, mert ott csak az iMessage-ek jelennek meg). Rohadtul kíváncsi lennék, hogy a picsába lehetne rávenni a rendszert, hogy szinkronizálja le újra. De gyanítom, hogy nem véletlen, hogy ennyi third-party (és fizetős) app készült erre a témára. Katasztrofális a rendszer, minősíthetetlen! Ilyet egy világcég nem engedhet meg magának! Known issue és basznak rá, pedig ez komoly téma, nélkülözhetetlen infók is lehetnek üzenetekben és nem tudsz hozzájuk férni! :W

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák