Új hozzászólás Aktív témák

  • Litta08

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy elég érdekes hibával fordulnék hozzátok. A neten böngészve semmit sem találtam ezzel kapcsolatban, talán valaki tud segíteni.
    Az alváselemzés funkció nálam nem működik megfelelően. Beállítottam, hogy a lefekvés időpontja este 11 óra, felkelés pedig reggel 7.
    Mindenhol azt írják, hogy a telefon érzékeli, hogyha a "lefekvési idő" után is használom, hiszen mozgatom, aktív a kijelző, ha épp úton vagyok, a helyzetem is változik stb., és ezt leszámolja az alvásidőből. Hát az enyém nem. Többször is előfordul, hogy 11 után még bőven telefonozok, ennek ellenére másnap reggel az alváselemzésnél azt mutatja, hogy 11-től már aludtam. Mégis hogy alhatnék, ha egyszer használom a telefont???
    Ez már több hete így van, minden nap azt mutatja, hogy 11-kor már alszom, pedig nagyon nem....
    Mi lehet a hiba? Valamit rosszul állítottam be? Külföldi oldalakon is körülnéztem, de hasonló hibával eddig nem találkoztam, ami képeket találtam azon mind látszik, hogy a lefekvés általában különböző időkben történt. Nálam pedig minden egyes nap 23:00-át mutat, még akkor is amikor éjfél után bőven a városban sétálgattam...
    Van még valakinek esetleg hasonló problémája? Mit lehetne ezzel kezdeni??? (i6s+, iOS 12)

Új hozzászólás Aktív témák