Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Szerintem is vmit mókoltak a szoftveren, ezért nincs ott.
iTunes-szal nem akarom mókolni, ha telefonról nem lehet visszaállítani, akkor hagyom így.
még egyszer![ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Đ10Đ4
aktív tag
Nincs mit, ez amúgy "köztudott" (látom valakinél nem de ez nem gond.. ) .. Pláne ha szolgáltató függő, akkor meg aztán pláne.. Ha üres állapotba le fekszik a telefon olyanokat csinál hogy, kész..
Videót lejátszik az internetről.. Stb..#19153
No problem..[ Szerkesztve ]
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
turbobusa
senior tag
ios6-ra akkor van most ifile? működik rendesen?
BoboDJ: Lehet pendrive-ról fájlt ezzel rendesen átmásolni?
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
a magyarországi T hol szervizeli az iPhone-okat?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Ragnar95
félisten
-
Mela Kehes
addikt
Bekapcsoltam az iCloud sync-et a telefonon. Kb. másfél órája írja, hogy kevesebb mint egy perc. Most mi van? Hagyjam úgy éjszakára?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
D@niel
addikt
válasz Mela Kehes #19163 üzenetére
indítsd újra, nálam néhány perc szokott lenni.
van itt olyan aki bumbert+hátlapon fóliát használ(t)? nem problémás a kettő egyszerre?
-
Mela Kehes
addikt
Ha bekapcsolom a repülő módot és a wifi-t is, akkor éjszaka jönnek email-ek?
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #19165 üzenetére
igen.
-
Ragnar95
félisten
válasz D@niel #19164 üzenetére
Igen, én úgy használtam jóideig a telót. Elő+hátlapi fólia+bumper.
Nem volt problémás, nem szedte fel a bumper felrakásnál, meg levételnél se a fóliákat, pedig pár mm-t rálógott a kijelzőre, illetve a hátlapra,h védje azt is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
erdoke
titán
válasz Mela Kehes #19165 üzenetére
Azt hiszem, erre találták ki a Do not disturb funkciót. Bekapcsolod, és nem foglalkozol a bejövő zavaró tényezőkkel.
A legjobb aláírás a héten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz madgie #19171 üzenetére
igen, most megneztem ott is.
de rajottem, ha az ujjamat rajta tartom a kijelzon, es ugy akarok mozogni, akar a bongeszoben, akar a mail-ben, akkor csak egy iranyban mozog (csak le-fel, vagy csak balra-jobbra) de ha felemelem az ujjamat egy pillanatra es ujra probalom mozgatni abba az iranyba, amelybe idaig nem ment, a felemeles utan mar mukodik.
sajnos ez engem nagyon bosszant!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Mela Kehes
addikt
válasz erdoke #19170 üzenetére
Igen, csak én még 5.1.1-en karistolok (i4). Nem mertem feltenni a 6-ost. Most tök jól működik, ha gáz lenne nem tudnám visszatenni ezt a rendszert. shsh-t lementettem ugyan, de nem vagyok biztos benne, hogy mindent jól csináltam.
-
D@niel
addikt
válasz Mela Kehes #19175 üzenetére
ios4 jobb volt mint most az 5? másrészt szerintem nézz utána, ugyan is a nyers számok alapján ugyan olyan a 6-os rendszer 4-en, mint az 5.
-
D@niel
addikt
válasz Mela Kehes #19178 üzenetére
ezekről nem nagyon hallok pedig amikor a beszeljukmac-en jön egy post, hogy x rendszer valamelyik vas alatt hibás, a kommentek egyből igazolják, vagy cáfolják, és én el is olvasom őket.
összegezve, mostanában nem nagyok tudok róla, hogy a 6.0.1-el bármi gond lenne valamelyik iPhone-on (1-2 apróságól eltekintve, minap olyat láttam, hogy i5 alatt a scrollozás tud beakadni).
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz r3dsnake #19179 üzenetére
a kijelzo kis merete miatt en szinte allandoan belenagyitok.
alig hasznalom az altalad leirt funkciot.
viszont pl. ha itt a ph-n akarok olvasgatni, es latni akarom, hogy az adott hozzaszolast ki irta, majd feljebb akarok gorgetni, akkor mar az nem megy.
regen i4, 5-os IOS- nal annyira tettszett, hogy szabadon, korlatok nelkul tudtam mozogni egy oldalon...
de mint latszik, nem vagyunk egyformak, sot! nekem pont az tetszene, ami masokat eddig zavart." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DonThomasino
veterán
Ha veszek egy ipad et ami nem 3G s és van egy iphone om is
akkor az ipad tudja a telefon mobilnetét használni?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nord_
veterán
válasz DonThomasino #19182 üzenetére
Igen.
-
M@te
senior tag
válasz DonThomasino #19184 üzenetére
iphone 3g-vel? úgy tudom azon még nincs tethering, de javítsatok ki ha tévedek
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #19184 üzenetére
Lehet iPhone 3G-vel is mivel iPhone OS 3.0-tól érhető el ez a funkció, viszont csak bluetooth-on keresztül vagy kábelen (de így csak számítógéphez. )
-
bobooo
addikt
válasz DonThomasino #19187 üzenetére
Ott lehet
Wifin, bluetoothon és USB-n keresztül is.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #19187 üzenetére
Ugyan az mint 3G-n bluetooth és kábel
(#19188) BoboDJ : Wi-Fi megosztás iPhone 4-től van.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz DonThomasino #19190 üzenetére
Pontosan, iPhone 4 és újabbakon van Wi-fi megosztás is.
-
turbobusa
senior tag
több gépről hogy lehet szinkronizálni az almát?
laptopot kiváltana az ipad? nem izom gépről van szó..
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
most azon gondolkodok, hogy a laptopot elcserélném egy táblára és minden általános dolgot kiváltana. valami olcsóbb asztalit meg 40-50 pénzből kihoznék, mert akkor felesleges már egy laptop, akkuidő is félnap nyomkodást bír, gyorsabb jóval...
igen, a letöltés az egyik része a dolognak, amiért kellene egy gép meg néha napján nyitok Ps-t vagy szimulációs programot Office társaságában... Utóbbi van ios-re, de azért jóval körülményesebb... -
Ragnar95
félisten
válasz turbobusa #19194 üzenetére
Amiben ki tudja váltani az iPad a notebookot, az a netezés, egy régi notebooknál talán jobb is erre az iPad, egy netbooknál mindenképp, meg zenehallgatás, chatelés, ezekre jó az iPad, de a komolyabb feladatok még mindig gépet igényelnek, mint írtad, ps, office gépet követel, bár elvben márciusban jön teljes értékű office iOSre is, de ki tudja, abból mi lesz...
Én azt mondom, hogy netbook helyett jó az iPad, teljesen nem tud kiváltani egy gépet, bár ha veszel mellé egy olcsó asztali gépet, amit csak időnként kapcsolsz be, az jó párosítás lehet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Dtomi
őstag
Valaki tudja, hogy hogy a jó életbe van az hogy iTunes purchase history-ba hogy lehet az, hogy nem szerepel egy app amit letöltöttem?!
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
turbobusa
senior tag
válasz manchester85 #19199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest