Új hozzászólás Aktív témák

  • sajog159

    aktív tag

    Egy 6S készülékemnél javítás után új fóliát kellett felraknom. Itt a fórumon ezt a javaslatot kaptam: Nillkin 3D CP+ Max védőüveg meg is rendeltem nillkin.org-nál.

    Leírás és a videók alapján nem tűnt túl komplikáltnak a felrakása, a gyakorlatban nekem valahogy nem vált be. Két problémát láttam:

    1. A képernyő jobb oldalán kialakult egy hosszanti, kb. 4-5mm széles „légbuborék”. Ha ott körömmel megnyomtam a fóliát, ez „rátapadt” a kijelzőre, de ahogy a nyomás elengedtem, rögtön úja levált. Lenne valakinek tippje, mi lehet a probléma oka? Hogy tudnám kiküszöbölni? A dolog lényegesen súlyosbodott, amikor felraktam a műanyag védő tokot: akkor a légbuborék majd fél kijelző méretű lett és nem lehetett kihajtani. (Igaz, elég sprőd a tok és feltehetően erősen nyomja a filmet az széleken.)

    2. Másik problémám az volt, hogy a kijelző érzékenysége észrevehetően romlott ezzel a filmmel.

    Nyáron, amikor vettem a telefont, vettem a műanyag tokot és felrakattam egy műanyag fóliát. Akkor nem tapasztaltam ilyesmit; pontosabban valamiféle csíkot láttam ott, ahol most nem tapadt az üvegfólia, de akkor ennek nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget.

    Örülnék, ha valaki írna pár szót, mit gondol és/vagy esetleg javasolna valamit.

Új hozzászólás Aktív témák