Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vasi89
addikt
Hello!
Mobilcorner-től vett már valaki telefont? Egész jókat írnak róluk de azért az az 1600 értékelés nem olyan sok. De ahogy látom apple gari és 27%os számla jár, gondolom itt max az lehet h külföldről behozott és csak az eu garancia vonatkozik rá de céges vásárlás lenne így ez teljesen mindegy.
-
petertoth10
tag
Esetleg valakinek tipp miért nem ad képet egy i6? Még megvilágítást sem. A gép pedig felismeri, illetve a kijelző is jó. Csatlakozókat többször ellenőriztem. Elméletileg akkuval sincs semmi gond.
-
Franky2Ster
senior tag
Jelenleg Gmailes címet használok iCloudra de az e-mail résznél létre tudok hozni icloud e-mail címet. Akkor ha létre hozom módosítja a Gmailes címemet az iCloudes címre? Vagyis a jövőben utánna már csak azt használhatók icloud belépésre?
-
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Csak kíváncsiságból kérdezném, a minap böngészgettem a beállításokban ,hogy mit is tud már manapság az iOS és felmerült bennem egy kérdés..
Van ez a VoiceOver dolog ami felolvassa a kijelzőn lévő dolgokat. Kicsit csodálkoztam ,hogy magyarul ejti ki a dolgokat és szinte hasonlít(98% megeggyezik) a hangja is a Google fordító-éval ,talán az iOS ben tisztább a hangja..van itt valami összefüggés? Google Apple között?[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz bluekoli #154251 üzenetére
A rendszerrel kapott dolgokat nem torli. A pages, numbers meg a Store-bol van letoltve, fuggetlenul attol, hogy gyari. Ezeket nem az iOS-sel kapod, azoktol fuggetlen app-ok, mig a mail, zene app a rendszer resze...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Iphonra lehetseges kulso forrasbol appot telepiteni? Szeretnek venni egy bluetooth hardvert(garazskapu nyitot)amihez elmeletileg adnak iphonra applikaciot, de az app store-ban nincs fennt. Ez siman megoldhato vagy torni kell az oprendszert mert akkor nem erdekel a dolog. Koszonom.
-
Noxy
veterán
válasz marlboromen #154273 üzenetére
JB nélkül nem.
Amúgy nem ez lenne amit keresel? [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
rsanyi20
tag
Sziasztok. Friss 6s tulajként kérdezném hogy van e lehetőségem képernyő megosztásra egy lg smart tv-n amin webos 2.0 van. Vagy iphonenál csak az airplay működik?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Black Dragon #154277 üzenetére
Valahogy gondoltam hogy ez lesz...
Mindegy, bármilyen alternatíva érdekelne, amivel megtudom oldani vezeték nélkül a képernyő tükrözést, de nem szeretnék apple tv-t vásárolni, szóval ha valakinek mégis van valamilyen megoldása ne tartsa magábanSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Fricy78
tag
válasz mr.tamasbiro #154279 üzenetére
Nekem egy j5500 samsung smart tv-m van, de sajnos nem sikerült még párosítanom vele. A tv-t nem ismeri fel, pedig egy wifim van a tv és a telefon is. Már mindent megpróbáltam.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Noxy
veterán
válasz marlboromen #154276 üzenetére
Erdekes hogy a kereso nem talalja meg.
Khm.. [link]
iPhone App Store app, kereső: Nold.
Érdekes hogy nálad nem találja.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
oszy
veterán
Safariban hogyan lehet az oldalt egyszerűen görgetni?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
I7-en a 10.2-es frissítés után véletlenül bekapcsoltam a kétlépéses hitelesítés ahová a saját számom OK-ztam le. Hogyan is működik ez pontosan? Mikor kell ezt egyáltalán megadnom, ill nem fogom így kizárni magam?
Jött róla egy email is, hogy bekapcsoltam a szolgáltatást, sajnos akaratom ellenére; mert amíg nem tudom, hogy hogyan működik pontosan nem szerettem volna használni. -
Arcképgyáros
válasz kavarc #154288 üzenetére
iCloud.com, Apple ID belépéskor sms-t küld a megerősítő kóddal. De ha nem kell akkor kapcsold ki az Apple ID kezelésénél.
Talán ha telefonra jelentkezel be akkor is kéri az sms kódot megerősítésképp de ehhez még nem volt szerencsém nekem sem.
(Hogyan kapcsolható ki a kétlépcsős ellenőrzés?
Jelentkezzen be az Apple ID-fiókkezelő oldalon.
Kattintson a Szerkesztés hivatkozásra a Biztonság szakaszban.
Kattintson a „Kétlépcsős ellenőrzés kikapcsolása” elemre.
Hozzon létre új biztonsági kérdéseket, és igazolja a születési dátumát.)[ Szerkesztve ]
-
kavarc
aktív tag
válasz -secret- #154289 üzenetére
Talán ha telefonra jelentkezel be akkor is kéri az sms kódot megerősítésképp de ehhez még nem volt szerencsém nekem sem.
Na igen, épp ezért aggódom, hogy esetleg a saját telefonomra történő belépéskor is kér iylet. Ha így van akkor gyakorlatilag kizártam magam, mert az sms-t nem fogom tudni megnézni a telefonon, amibe még be sem léptem.
-
Arcképgyáros
-
l.sebestyen
senior tag
A battery life alkalmazásból valamelyik frissítéssel eltűnt a ciklus szám kijelzése, van olyan akku app ami tudja? Elég sokat letöltöttem de egyiknek sincs ilyen funkciója
-
Tibee86
nagyúr
válasz l.sebestyen #154294 üzenetére
iOS10-től tudtommal már egyik se mutatja.
-
veterán
válasz l.sebestyen #154294 üzenetére
Hát ilyet már én se találok,de az egyik pc-s itunes alternatíva (3utools [link] ) kiírja.
-
domojko
senior tag
Csak nekem ujdonság hogy syncios-al bármilyen hosszuságú csengőhangot be lehet rakni? 6.5 percest is simán kezeli. ios 9.3.5
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Ipad air2 10w-os töltőjével, lehet tölteni i5s-t ?
Köszi! -
Black Dragon
addikt
válasz urbanjozsi #154299 üzenetére
Természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest