Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz kleinguru #130695 üzenetére

    Mult heten kerdeztem mire kell figyelni, egy hasznalt i5s vasarlasakor, mert szervizbe kell küldeni a mostani telom es mar regota ki akarok probalni egy iphonet....ezert vettem (szemelyesen) egy i5s-t, hasznaltan. (direkt nem ebay, meg net, meg stb...). Kiprobaltam a funkciokat, amiket irtatok, gyakorlatilag a bluetoothon kivül mindent. Minden franko volt megvettem.

    1 napig tökeletes volt, majd 1,5 nap utan este probaltam egy soundbarhoz csatlakozni vele bluetoothal, amitöl a telo elkezdett forrosdni, majd lilulni a kijelzö es lefagyott. Hardreset megoldotta latszolag, egy darabig jo volt, majd bluetooth nelkül normal hazsnalat mellett is elkezdödött a lilulas es fagyas. Utanna mar a hard reset sem segitett, mert mar a "hello" kepernyönel is elkezdett lilulni es fagyni.

    Az elado a megvetelekor azt mondta, 2 eves a telo, nincs rajta gari....miutan lattam mi van, hvtam, küldtem neki smst, semmi valasz/nem vette fel.

    Full ideg voltam, hogy hogy tudtak igy atvagni, tutira vettem, hogy kuka a penzem....felhivtam az apple supprotot, hogy segitsenek mar, mi lehet ez, mit lehet tenni (neten sem talaltam ilyen hibat, itt sem igen tudott senki segiteni). ...aztan legnagyobb meglepetesemre a callcenterben mondtak, hogy garis a telo kb meg 1 hetig :Y kaptam egy idöpontot applestoreba.....es innentöl a storyt az elöbb leirtam.....szoval asszem eletem legjobb telefonvetelen vagyok tul....nem kis mazlival :D

    Viszont az hogy semmi szörözes, kötözködes, javitas, csere telo.....itt egy uj..."ha ez igy megfelel"....es minden vegig olyan segitökesz es pozitiv hozzaallassal, hogy le a kalappal elöttük. :C

    Szoval egy nyilvanos kalap lengetes az apple support elött es egy figyelmfelhivo story, mindenkinek, aki hasznalt iphonet vesz, hogy a bluetoothot probalja ki :D asszem eletemben elöször es utoljara vettem hasznalt telefont :))

Új hozzászólás Aktív témák