Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Köszi a segítségeteket. :R

    Ismerős hogy vett iPhone 5-öt épp most töltöttem át neki a dolgokat. Névjegyzéket Google account-ból, képek zenék megvoltak neki a laptopon. Első rádugásnál új telefonként állítottam be az iTunes-ba. Itt ki is írta hogy ugye elötte egy másik iOS eszközzel volt szinkronizálva az iTunes.

    Majd amikor áttöltöttem mindent az új iPhone-ra, nyomtam egy restore-t a régire, majd a végén új telefonként állítottam be, mert eladásra fog kerülni. Aztán nem akartuk hogy bármi is megmaradjon rajta. Majd ugye restore végén megkérdezi az iTunes hogy új telefonként legyen-e beállítva vagy legyen-e visszatöltve backup-ból bizonyos dolgok. Majd itt rámentem ugye az újra, és a pipákat kivettem onnan hogy Alkalmazások autómatikus szinkronizálása.

    Ez hogy autómatán nem sync-el ez csak erre a telefonra vonatkozik, vagy ez globális beállítás az iTunes-nál?

    Illetve tervezek venni egy iPad-ot, ha rádugom az iTunes-omra és azt is az én ID-mel fogom ugye használni, akkor az alkalmazásoknál nem fog megjelenni egyetlen 1 app sem mivel az iPad teljesen szűz lesz és nem lesz rajta egyetlen 1 app sem, vagy pedig megjelennek azok az appok amik az iPhone-omon is rajtavannak?

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák