Új hozzászólás Aktív témák

  • D@reeo

    aktív tag

    Sziasztok
    Adott egy iphone 4, IOS 7.1.2, baseband verzió:04.12.09, független telefon.
    Előzőleg 6.x.x volt rajta, jól működött a telefon funkciója. A WIFI ki van szürkülve, tehát nem működött már akkor sem.
    7.1.2-re restore után alig sikerült beaktiválni, ugyanis wifin keresztül nem ment, de ami a nagyobb baj, hogy bármilyen sim kártyát belehelyezve se akarta beaktiválni, mert nem talált hálózatot. Megjelent a dugja iTunesra a telót kép, de az hibát dobott, hogy nem sikerül beaktiválni
    Ezután újra restore 7.1.2-re recovery módból, ezután valahogy beaktivált (nem kérte, hogy dugjam iTunesra vagy tegyek bele kártyát)
    Viszont hálózatot nem talál sehogy sem. SIM kártyát betéve és pin kódot beírva azonnal kiírja, hogy nincs szolgáltatás (ergo nem az van, hogy keres jelet, de nem talál). Repülő módba be és kilépve kb 10 másodpercig keres, de megint nincs szolgáltatás jelenik meg.
    PIN kódot nem tudom kikapcsolni a kártyán, a beállításokban szürkébb a szöveg ott és a kapcsoló is fakó zöld (nem kapcsolható ki)
    Nem hiszem, hogy a PIN kód okozza a gondot amúgy. Letiltva nincs, független, se t-s se Vodás kártyával nem akar működni.
    Antenna gondra gyanakszom, esetleg van más tippetek? Vagy lehet hogy a BB verzió nem megfelelő? JB-elve nem volt, csak most jailbreakeltem 10 perce. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák