Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz mcsontos #106570 üzenetére

    iPod videót nem tudom, iPod Classicból ki lehet fogni még könnyen normális akksival rendelkezőt. HDD-vel nincs semmi baj, hangosnak kicsit hangos, meg ha nagy mennyiségű borítót kell pl betölteni, akkor gondolkozik kicsit, de amúgy teljesen jól működnek még mindig. Nem, a classicban és iPod videoban HDD volt végig.
    Mondjuk ha több hónapról van szó, én tuti vennék mobilnetet, bár nem ártana tudni, melyik országról van szó, hogy esetleg konkrétumokat is lehessen mondani, de van csomó nemzetközi szolgáltató is, ami akkor jó, ha nem egy országban töltöd a teljes időszakot, mert akkor ugyanolyan percdíjakkal használhatod a kártyát több országban is.
    r3dsnake: mondjuk kicsit egyszerűbb itthon beszerezni elég sok zenét, ha egyszer legális a letöltésük és utána azokat hallgatni, mint tök fölöslegesen 2x annyit elkölteni egy Touchra csak a spotify miatt, amihez kell prémium előfizu is tudtommal,h menjen offline is...Ráadásul gépen spotify-ról is le lehet tölteni teljes playlisteket, tehát ezzel sincs gond.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák