Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz btz #14421 üzenetére

    Ha saját emberei lennének a cégnek (havi fixért, de a vállalat szemszögéből akkor is az a legjobb ha egy nap minél többet köt be), és nem alvállakozók, akkor talán egy fokkal jobb lenne a helyzet, de az alvállalkozó, az keményen a kiszállások után számláz az Invitelnek. Nem a semmiért van ujjnyi vastag arany nyaklánc egyiknek másiknak a nyakában :)

    Most, hogy nyugaton hogy van azt nem tudom, de arról van elképzelésem, hogy egy normális országban mi lenne a becsületes menete a dolognak. Még ott is lehetne minőségibb munkát végezni, ahol tényleg semmit nem értenek az ügyfelek az egészhez, nemhogy ott ahol eleve elvárás lenne.

    Mert kb az lenne a menete, hogy csókolom! jöttünk bekötni, hoztunk magunkkal kábelvezető csatornákat, hogy ne csak a padlásról levezetett kábel lógjon magában, meg hoztunk elektromos csavarhúzót is, hogy ne Önnek kelljen vennie, vagy kézivel kínlódnia. Illetve hoztunk multimédiás aljzatot is meg ha szükséges akkor külön egyéb cuccokat pl HPF szűrőt. Most felmegyünk, ha úgy látjuk, hogy lehet ez még jobb, akkor cserélünk. A padláson vezetésnek is két oka van: Az egyik maga a légkábel, mert az ugye olyan, hogy magasból jön. A másik meg az, hogy gyorsan lehelyezhető nem kell igazgatni fent, az idő pénz ebben a buliban.

    Persze a saját otthonában - hacsak tényleg nem harangöntőből, meg pékből lett szerelőről beszélünk - ott tuti minőségi munkát végez :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák