Új hozzászólás Aktív témák

  • kulfoldi

    aktív tag

    Hello! Ert valaki az Invitel IPTV belovesehez? Elofizettem NET+IPTV-re de mikor bekotottek a csomagot edesanyam volt csak veluk mert en csak par napra ra jottem haza kulfoldrol, es akkor meg nem volt TV sem. Akkor azt mondtak, hogy TV nelkul csak a netet tudjak, es ha nem boldogulok a TV-vel hivjam fel oket, kijonnek belovik. Hat sajnos nem boldogulok a Set-top Box-xal ugyhogy este felhivtam oket de azt mondtak 7000-ert kijonnek es megcsinaljak. Anyatok.

    Meg soha nem volt set-top boxom, igy nem tudom hogy mukodnek. Szerintem mindent jol bekotottem, aram, hdmi, lan, TV-t a TV-adasra, de HDMI-re is probaltam allitani, nyomogattam minden gombot, villog a set-top box de semmi nem tortenik. Asbis Scenegate 8000 tipusu box-ot kaptam. Olvasgattam az utmutatot, de nem segitetett semmit.

    http://www.invitel.hu/lakossagi/sites/default/files/pdf/iptv_kezikonyv.pdf

    1. pont: rizsa
    2.1 Motorola keszulekhez
    2.2 Asbis keszulekhez, de itt nincs semmi leiras, egy kovetkezik a:
    2.3-as pont. Igy aztan eszerint probaltam haladni mert nekem Asbis van, de rogton az elejen "A vevőegység bekapcsolását követően az InviTV-portál üdvözlő képernyője köszönti Önt." Hat en hiaba nyomkodom a TV-t is meg a box iranyitojat is, de semmi nem tortenik.

    Ennek megis hol kellene tortennie? Samsung LED TV-m van, a TV-t hova kapcsoljam, mikor a vevoegyseget be akarnam kapcsolni hogy elojojjon ez az udvozlo kepernyo?

    Mit csinalok szarul?

    Koszi a segitseget. :R

Új hozzászólás Aktív témák