Új hozzászólás Aktív témák

  • boskorelli

    tag

    Sziasztok.

    Remélem tud valaki segíteni.

    A problémám:

    A fiammal szeretnénk játszani "multiban" (Fortnite) 2 pc-n, de random időközönként kifagy a játék, ( van hogy minden körben, van hogy 3-4 meccset is tudunk menni.) megáll a kép, én is és mindenki egyhelyben mozog majd kis idő múlva kidob az alábbi [hibaüzenettel] vagy "internet connection lost" hibaüzenettel. Sőt már az is elég ha az én játszom és a másik gépet bekapcsolja a fiam, abban a pillanatban nálam reszeltek is.... És fordítva is.
    A hiba jelentkezik akkor is ha csak a gyerek játszik magában
    A neten fellelhető összes játékkal kapcsolatos javítási módszert ( verify, plusz fájlok letöltése) megpróbáltam de semmi eredménye, újra telepítettem a játékot mind2 gépen, és semmi Vettem egy routert (Asus AX 3000 v2) de semmi eredménye.

    Csodafone 1gigás netünk van, lakáson belül Cat6-os kábelekkel, a sávszélesség 800 és 1000Mb között van mindegy melyik tesztelős oldalon nézem.
    A játékon belül alacsony pingünk van, majd egyszer csak a bejövő "adatforgalom" megszűnik. Kifelé úgy néz ki hogy kommunikál a gép de befelé nem kap "adatot", a háttérben egyéb letöltések és stb-k... nincsenek.

    Ezek a problémák a UPC --> Csodafone modem csere után kb 1 -1,5 hónappal kezdtek jelentkezni.

    Esetleg még egy dolog, bár nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá de VGA csere is volt az "új" VGA-m egy bányából jött. Bár ezt kétlem hogy köze lenne hozzá.

    Mi lehet a hiba? A Fortnite-os csoportban már írtam ott tanácsolták, hogy jöjjek ide hátha.

    Előre is köszönöm. És bocs ha Off.

    A sikeres üzlet után illik értékelni!

Új hozzászólás Aktív témák