Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz tildy #9954 üzenetére

    Köszi! Mi is emlegettünk, nem csuklottál?

    Balázs: Azóta se csinálta,energiakütyü meg..1v-on alulfeszelve megy a proci, így az energiakütyük (bios, Oprendszer) kilőve, hisz ez alá nem tudnak feszelni. Kben..én is azon gondolkodtam, hogy kb pont olyan, mint mikor a procio nem kap elég feszt,de ez lehetetlen, hisz 0,992-vel is megy 2,9-et, s most 1v/2,66GHz. -Lehet, hogy csak hisztizett egy sort. :D (s nem a vga)

    -Bakker Eger jó volt...Szilvásváradon, s előtte Szuhakálóban betankoltam, s míg a többiek a várat hesszelték Egerben én inkább ittam 1-2 sört. (múzemumokba..ááááá).Persze milyen az én formám, debreceniekkel taliztam :)
    Hazafelé beugrottunk K.Barcikára, 11-ig elsörözgettem, a többi meg bambizott. A feleségem ..(nem tudtam, hogy szeret) vett nekem egy yamaha erősítőt :Y . Mondta, h ott vár Szhelyen. Lehet valamikor elugrok oda, 500Km csupán. Na szétnézek itthon mizu, nagyon el vagyok maradva. Majd este jövök. :K

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák