Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Chaser #9516 üzenetére

    Na: fogod a leszedett drivert és felmásolod a vinyóra. Utána egy win könyvtárt csinálsz. Előveszel egy számodra megfelelő vint beteszed majd elindítod az nLite-ot. Az majd kérdi , mit csináljon, s AZZAL lementeted a wint a win könyvtárba. Utána mész értelemszerüen tovább, míg az integráláshoz nem érsz. Kérdi, hogy mit -honnan , s megadod a win drivert, Dolgozik s beteszi. Mész-mész tovább.(ja ez az 1xü int. -nem több file-ból álló driver) Végül kérdezi, hogy mit szeretnél, s akkor boot cd-t csináltatsz. Csinál egy iso, nrg, isten tudja már, hogy milyen file-t. (rég csináltam, de úgy is látod majd) Kiírod és go.

    Tudom-tudom, így csinálhattad eddig is, de..már ott buklik, hogy nem bootol róla a gép. Az fontos. (akkor azt is tehetnéd, hogy formázod a hdd-t, felmásolod a wint rá majd floppyról boot és telepíted a setupcor. exe-vel. -nem fog menni..

    Mikor telepítenéd, s leellenőrzött mindent, akkor fordulna a cd a hdd-hez, itt buki. Ha már fent van, akkor nincs gond, ezért látja Win alatt. (sok esetben érzékeli a hdd-t, kezdi is telepíteni, csak az első újraindulás után..már nem látja)
    A Blade-be benne van 1000%-ra, azért mondtam, hogy ha más nem, akkor azt tedd fel. A végén van egy választható menüben sok szar, azt hagyd ki, csak a nero 6614-es jó rajta, az sztem kva jó és stabil progi. Tuningban is a legjobban összehozott oprendszerek 1ike (csak a carlosca Xp jobb), teheted nyugodtan. Évekig jhasználtam. Az viszont fontos, hogy a blade nem tud hálózatot!!!

    Jó reggelt! Szép napot mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák