Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #47810 üzenetére
Sok minden összegyűlt hirtelen és kicsit tele lett a puttonyom. Meló, nő, család. Tele a fasz az egésszel...
De legalább röhögtem egy jót tegnap. Persze, hogy megint hardverapró .
Hirdettek valamit X összegért. Mondtam, hogy rendben alkudozás nélkül megvenném de csak xy helyen tudom átvenni mert látástól mikulásig meló van és csak annyi időm van ha odaér az ember rámcsörget kirohanok az utcára tenyerébe csapom a lét és azonnal megyek is vissza melózni. Hát az neki nem jó mert az plusz XY forint. WTF? Ja, mondom oké. Néhány metrómegállóról beszélünk ami max. 8-10perc idő. A legszebb az egészben, hogy budapesti lakos (én nem) ráadásul diák bérlettel közlekedik az arc és akkor wazze rá akar számoltatni két jegy árát merthogy pénzbe kerül ide hozni? Bázzeg... Mondja azt, hogy figyi, drága az időm/nincs kedvem elvinni/más programom van/dobjak rá egy ezrest és elhozza. Szó nélkül megtettem volna sőt még meg is köszöntem volna a fáradozásait de ezt a hátulról jövő sunyiskodást nem szeretem. És nem egy újoncról van szó. De rá se fütty. Nézek másikat.[ Szerkesztve ]
...
-
8th
addikt
Ja az lemaradt, hogy egy ~30k-s hardverről van szó. Mert ha egy 5k-s tétellel nem akar utazgatni még meg is értem de 30k-ért azért metrózhatna 2x 10percet főleg, hogy az árat is elég vastagra lőtte be. Nem értem az embereket. Az ilyen szerintem nem is akar eladni csak poénra hirdet, hogy van-e kapás a szarjára. Vagy nem tudom mit gondoljak.
...
-
Gyuri27
félisten
Mikor pesten voltam 2 opció volt. Te jössz (persze hazafelé tehettem kis kisérőt) ez ugye ingyen. Mert mikor mész a madaras tescóba oda is neked kell menned. Ilyen az élet. Vagy viszem + pénz.
Mondjuk ez akkor volt mikor még Jézus a bölcsőben ringott.
Sajna az apró kezd vatera szintre süllyedni. Amúgy meg 30k-l egy vonaljegy vagy kettő belefér. Főleg ha a vevő nem alkudott. Mert ugye az az első, hogy mennyit engedsz a feléből.Úgy szokott lenni. Ha jön, jön egyszerre minden. De ami nem öl meg az erősít. Kivéve a medve. Mer az megöl.
Melóval nálam nincs tré. Azonkívül, hogy közmeló és lószar a pénz. Nő? Mi? Wattafakk? Kb soha, vagy utána kicsivel.
Család most kb rendben. Kivéve, hogy közmelón vagyok és ettől "megőrülnek".30k-s hardver? Aha. Figyellek te kis kulák!
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Embörök!!!
[link]Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Gyuri27 #47821 üzenetére
Na az egyik modul megadta magát muter gépében. Van ilyen. De, hogy velem csak ilyenek történnek.
Fasz kivan.Most van benne 1 giga. Hát az 7-l nem egy nagy élmény. Persze ddr2 árak a horror és a lemegyek hídba és leszopom magam kategória.
Na mindegy. Megyek az apróba kukázni.
Lipi írt vagy 2 sort (miután ráírtam). Nála is tré az egész életnek nevezett trágya.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Már megint mindenki csendbe van. Ehhh.
Amd-s szép napot. Meg atisat is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
A fórummal vagy az életnek nevezett játékkal?
Mert azzal itt a topikban párunknak tele a padlás.
De szarni rá. Nyerem a nagy lét össze rántjuk a brigádot. Lesz nagy buli. Szartok, huggyoztok az anyátok úristenit.shteer: oszt mitől?
Mindenki írja a bánatát ne kelljen egyesével kinyomoznom.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
Sicc, menjetek szavazni inkább!
AMD forever!
Bringámon hátul nekem is tört két küllő, (egyiket a kolléga másnaposan megtolta, miközben le volt zárva) , de inkább újra kéne fűzni valami jófélével az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest