Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Süni megy a strandon, benéz a csaj lába közé.
*szimatol*
Mivan tesó meghaltál. -
zoltanz
nagyúr
Vaze, nem lehet sehol PWM-es 8 cm -es ventit kapni, pedig ez a legelterjedtebb kivitel sztem.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
Arctic F8 PWM, jó is.
Van rajta egy elosztó meg egy csak sárgakanócos csatlakozó 3-as (ezt rádugtam a lapra így leghet monitorozni a sebességet ugye), ráraktam egy nem PWM-es ventit, de csak maxon megy így a + hűtő, és szabályozni se lehet programból, a PWM -es jó ekkor.
Ha egy másik PWM-est raknék rá pluszban, azonos fordulaton tekernének? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #42430 üzenetére
a nem pwm-es az maxon fog daralni , alaplapfuggo de azok fordulatat is tudod allitani, (nekem pont ezert nem kell megegyszer giga lap mert sokkal butabb mint az AM3-as lapom volt) PWM-es jo ha tudod szabalyozni , vagy alacsony a max rpm szam akar fixen sem hangos.
Tobbet ernel egy bordaval es egy jo hutovel pedig , mint itt vacakolni a gyari ref hutovel.
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Élek..de minek. Majd jelentkezem. (Én dokitól dokiig járok, fiamat műtik megint, alaplapom elszállt (na ilyen hibát se láttam még, kilazult és elengedett a pci expess sin, szép lassan eldeformálódott, mintha nem bírta volna a szaros 4830-as súlyát. Az se biztos, hogy garizzák, mert "fizikai" sérülésre is hivatkozhatnak. Üt a guta.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
válasz lipi67 #42442 üzenetére
Valamelyik topikban olvastam itt a PH!-n, hogy valaki cserélt pci vagy pci-e sínt alaplapon. Előtúrom a hsz-t majd ha lesz időm. De ha beintenek és nem cserélik írj az asrock support-nak, hátha. Azért csak nem fapados 10k-s lapról van szó.
(#42406) Gyuri27: gratulálok a comming out-hoz. Most már mindenki tudja, hogy lexoptál
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest