Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha, hát szétszedtem a vasat...
Ahhoz képest, hogy tök lassan csináltam, 30 perc alatt megvolt, úgy, hogy portalanítottam is, alaplapot bedobozoltam..
Véleményem szubjektív...
-
bzs73
őstag
válasz dízelracer #16701 üzenetére
Az szép.A másik meg már majd megszakad reggel óta a melóba. Na hunyok egy kicsit,mert megebédeltem.Ennyi jár a melóhelyen is.
If a second or you are the first to lose.
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #16682 üzenetére
Jóóóóó de mi régi haverok vagyunk. Adtam volna Katáért egy másik nőt is, de a ram csak biztosabb, jobb üzlet. Én is inkább arra cserélném valamelyik feleségemet mintsem nőre.
(#16684) dízelracer : Hát..Mivel megint nincs feleségem, nincs aki morogjon érte, nem is dob fel a pia. Így unalmas és nem is kívánom én se. Persze ha meg leerőltetek 2-3 feleset meg sört, utána beindulós leszek és küldöm rá a többit (kizárólag kocsmában, akkor már ida vágyom). Csak ugye most élni alig van időm, észnél kell lennem, nem tehetem...
(#16687) bzs73: Jó lesz!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #16690 üzenetére
Lehet, hogy nem jó neki ha sokat van otthon mert ott nem főnökösködhet. Így ha beszabadul a kis buzi, kiéli (élné) magát ott. Locsoljátok meg, hátha az a baja. (utána meg ..csak van valakinél gyufa )
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #16707 üzenetére
Likőrt? Huuuuuu. Arra kell sok ser. Én csak vodka.
Ja! Gábor (tod-Pest), Letöltötte az IB9 45-ös (proci) biosát és lecserélte a 2180-ast egy 7400-re. Azt mondja, 6-8x-i boot után indul be. (Többet nem tudok, ezeket mondta csak) Csütörtökön hozza el nyiregyről.
965-ben hajt vki esetleg 7xxx-et?András
Ha már úgy is úgy keltél: " Nem bírja a paraszt a szántást.."[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #16712 üzenetére
Ennyit mondott a telóba, többet én se tudok. Csütörtökön majd látom.
(#16711) dízelracer : Én is így vok vele... Örülök ha nyugi van.
Szép napot Gyuri! Itt ilyen korcs idő van, esett, most pill. süt a nap, viszont elég hideg van.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, hát postára adtam a ramjaimat...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gyuri27 #16723 üzenetére
Írtam még régebben..hogy tuti platformot váltok, csak mostmár biztos, hogy ddr3 lesz. DDR2-es ramok elkeltek. Athlon 2 X4 630 jön majd, ma nem hívtak, szal valszeg holnapra... Alaplappal még nem tom mi lesz, 770T-UD3-ról van vélemény, az UD3P-hez képest?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz kulerr #16724 üzenetére
Helló. 1000 éve nem láttalak. Hogy vagy? Egy AMD-s így kezdte volna.
Nyilván az intelesek tökös, kemény csávók. Így ez elmaradt ma.
Amikor meg amd-t vesznek meg szerények lesznek és megjön az eszük.Barátom hidd el minden áttért inteles nekem öröm. Innen a totyikból ha áttér valaki meg rendesen magamon kivül vagyok. Miért? Mert az amd zsebébe pénz megy. Meg amennyit kaptan én a pofámra az amd miatt így ez kijár. Gerin küvül itt már mindenkinek amd vga-ja van. Mostmár a többségnek a procija és lapja is amd-s.
Gorni: mit veszel, vennél helyette? Msi matx cf lap?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
kulerr
őstag
válasz Gyuri27 #16729 üzenetére
jah...modtam, h kisebbség leszünk, Nevezzük már át a totyikot volt inteles de már amd felhasználók totyikjáta
egyébként: Szeva Gyurka mi van veled? régen nem láttalak, na nem mintha láttalak volna valaha 1 hétig rohadt sok melóm volt, nem volt semmi SAP nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
jna basszatok meg, edzsés után megint sikerükt berugnom...
de holnap megint edzés, pia nuku. soga többé nemiszom 2 hétig
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #16715 üzenetére
Holnap már tudni fogom, bár nem tudom, hogy mikor lesz időm ilyenekkel foglalkozni. Most is készülünk, mennünk kell a kórházba. Kvra unom már az egészet..
(#16716) hackeeeee : Ha lenne időm, kicserélném, s megnézném, mit megy az enyémbe a 7400-es. Igaz gyári hűtővel csak, de az se zavar különösebben..
(#16721) darál0w: Nem vok jártas a piaci életben, hogy tegyem? Élősúlyban kell, gondolom. Akkor nem kaszálok viszont nagyot...
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz kulerr #16731 üzenetére
"Szeva Gyurka mi van veled? régen nem láttalak, na nem mintha láttalak volna valaha "-----------
Hajrá Intel!!! Itt még a király is "elipszilon"
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest