Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Gyuri27 #14391 üzenetére

    Tudtam! Ha már hiányzik a morgásod, s akarom, hogy hozzám szólj..tom ám, mit kell írnom!!!

    György barátom: Én 1 szóval se mondtam, hogy szar!! Nem-nem. Csak ezt amit írtál (alapfesz 3,5GHz MINDEN 3200-as tudja..felesleges írni. Ezeknek ez az előnyük, mennek mint a veszedelem.
    -" sok fesszel egy jobb lapban hajtanák többön is"- Alulfeszelve hajtottam: [link]

    i7: Nem!!!! Nem áll szándékomban, mert teljesítményét nem használom ki, sőt a törpéim sem, s amire meg kihasználnám..hol lesz az i7 már..
    Meg.. Szerelmes vagyok a quadomba! WR listán váltogatjuk 1mást egy Brazil (nem cigány, valós Brazil:) ) gyerekkel úgy, hogy Ő erre a célra más gépet használ, dos szintre butitott Wint, több feszt ad és kompresszorral hűt, Tweak-kel, szoftveresen manipulál stb..S lám.. a kis Quadom tartja a lépést vele, sőt..meg megelőzi (órajelben nem ér el, de az összeredménye a szoftveres manipulálások, regeditek moddolása miatt..)

    Nem barátom. Nekem más proci nem kell. Ha látok valami olcsó procit amit idéglenesen megvehetek (mint ezt a 3200-ast) megveszem 1-2 nap és u.annyiért adom is tovább. Ennyi.
    pussz! :D ;)

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák