Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    Ahoj!
    Lassanként csatlakozom, így van pár kérdés, amit jó lenne tisztáznom...
    Ha jól tudom az lga 2066 foglaltat méretileg egyezik a lga 2011 v3-mal. Vagyis a most használt Swiftech apogee hd blokk simán passzol az új dszkára. Tényleg sikerült ezt összehozni az intelnek?
    Taichi XE lesz a deszka, aminek egész jól sikerült vrm hűtése, ráadásul pont felette lenne az egyik 280-as radi két ventije is. Tehát szépen húzná le róla a meleget. Max 4,2-4,4 GHz lenne a cél, de atom stabilan, mert fds szimuláció közben nem szeretnék fagyásba vagy, bármi hibába belefutni. Az nem kérdés, hogy egy monoblokk jelentősen javítana a vrm hőmérsékletén, de 4,2-4,4 GHz körül érdemes erre költeni? Jelent akkora előnyt a vrm vizezése?
    Ha monoblokk, akkor van ekwb, meg bitspower. Az ekwb blokk procival érintkező felületét sikerült kör alakúra faragniuk a szlovénoknak, csak épp adat nincs róla, hogy ez a kör lefedi-e a kupak alatti részeket vagy, annál kisebb... Mivel mindegyik ekwb x299 monoblokk ilyen kialakítású nem használ vki ilyet? Tapasztalat? A bitspower, meg kb akkora felülettel rendelkezik, mint a mostani swiftech proci blokkom. Sz'al ez jobban megközelíti a tökéletest.

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák