Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz Fr3eWar #1311 üzenetére

    Ez a táblázat taglalja, hogy melyik lapra mit tesznek. Fatal1ty K6 és az Extreme4 esetében két fajta gyártó szálítja a fázisokat, amik közül a Fairchild jobb (nyilván a másik sem rossz).

    Hero-nál nincs ilyen, illetve az egy jó lap csak ~25k-t nekem nem ér meg pluszban. 8700k? Kíváncsi vagyok! :K

    (#1312) Maelephant: Azt fél hete, de nem hagyott nyugodni, hogy nem sok mindent lehet kezdeni a memória oldalon, illetve kevésnek éreztem a GFlops-ot is, hiába lehetett viszonylag sok beállítással játszani. Plusz a levett-optimalizált PLL feszeknél nem mérte jól ez a lap sem (ahogyan a B250 PC Mate-em sem) a hőfokokat, csak a CPU és a CPU package volt hihető. Anno azt a lapot el is adtam, mert pont delid tesztre vettem, de így nehéz volt...itt ugyan ez a helyzet. Ez már pár nap után elkezdett idegesíteni, persze én elhiszem, hogy lesz jobb BIOS, de ez nekem sosem jó jel, pedig minden jónak tűnt és egy átlag stabil OC-ra jó, viszont a kis félelme, hogy nem biztos, hogy újra jó választás, kicsit bejött. Sajnálom, pláne, hogy így belelovaltam magam, de így legalább mindenki tisztában lesz vele, hogyha MSI-t szeretne álljon meg az SLI Plus-nál.

    ASRock-nál is elégnek tűnik az Extreme4, de pár ezer az árkülönbség, amivel már kapok OC-ra fontos funkciókat pluszban.

    (#1313) Adzo82: Ez a topikja, de ha megy, nincs gond. Azt nem értem, hogy miért lesz ilyen...orvosi alkohollal áttörölve is ilyen? Én mindig letörlöm, mielőtt beszerelem, mert előfordul az alján zsír/kosz, aztán fene se tudja mit csinál használat közben.

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák