Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Én simán tudtam egyszerre 5-6 megnyitott lapon böngészni a Wintel W8-asokon, amiket próbáltam. Emellett Plex Media Szervert futtattam rajtuk, amihez szintén egy ilyen kis wines mini PC a legolcsóbb megoldás. Transzkódoláshoz persze kevés a CPU, de nem is akartam ilyesmire használni. Szóval - win 10 alatt - futott a vírusirtó, pár rendszerdiagnosztikai program, a TC, zenét hallgattam, seedelt néhány torrentet, vígan ment rajta a PMS és még böngészni is tudtam - mutass ilyesmit eu raktárból vagy itthonról, kiszállítva 90 USD-ért vagy 26 ezer HUF-ért! Az Office-os feladatokra pedig végképp nem kevés, sőt!
Csak azért nincs ilyen masinám most is, mert a Gearbest 2-szer egymás után törölte a Beelink Z83-as megrendelésemet, és közben berendeltem egy akciós Zyxel NAS520-ast az edigitaltól 30 ezerért és most utóbbin fut a PMS.
Ha lenne 30 ezer Ft környékén olyan, amiben van natív sata csati (+ hely egy noti vinyónak) és gigabites LAN, akkor már venném is meg!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Xbox One
- Futás, futópályák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest