Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz aRm1n #1921 üzenetére

    Ahogy Te is sejteted a fentebbi írásodban, amennyire én tudom a Logi saját kupakokat használ ennél a típusnál, de ezzel kapcsolatban biztos jön valaki megerősíteni.
    Ezzel az a gond hogy low profile-ban már a nem magyar, hanem mondjuk UK vagy DE kiosztás terén is "ellátási problémák" vannak(szűk a választék), de a magyar nyelv terén aztán végleg.
    Pl ott van Afterhours webshop, Ők szoktak pl Keychron low profile billekből időnként árulni magyar kiosztást, esetleg a supportjukra egy próbát tehetsz, hogy hátha tudnak irányt javasolni.

    Nekem most a G915 full size után egy Keychron K13 PRO-m van ami szintén low profile, gyárilag német kupakszettel rendeltem mert ahhoz volt a legtöbb lehetőség, de ékezetes betűk terén ez is messze elmarad.
    De amit +-ban rendeltem hozzá még jobb felületű kupak szettet, na annál végképp ki kellett hagynom 1-2 kupak cserét, mert egyszerűen nem hogy magyar, de még DE vagy UK, tehát ez az ISO kiosztást nem tartalmazott ez a szett...nem hogy ékezetes karakterek, még nagy alakú enter sincs benne, aztán még folyton félreütöm azt is amikor zárójelet akarok írni, mert az ANSI kiosztásban nem a 8-9-en vannak, hanem egyel jobbra, a 9-ö billeken.

    Ja és azt még nem is írtam, hogy a még jobb felületű kupak szett esetén a karaktereken átvilágítást is elfelejthetem, ami azért gáz mert külön alsó bill tálcám van és nem világítja meg a billzetet a monitor fénye mint másoknál.

    A G915 DE tactileomat ajándéknak szánom...

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák