Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ajánlott a HD 5830?...hm.
egy misét megér számomra, szeressem az ilyemi féle fajta játékokat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mártógyurma
tag
Köszi a választ. A graf annyira nem érdekel. Ma már nincs ronda játék,csak viszonylagosan. Viszont sajnálom, hogy beigazolódott a gyanum. Nagy H&S rajongó vagyok, de csak a minőségi fajtát szeretem. Nem értem, hogyha ott a szaros pajzs a fickó kezében miért nem csináltak v.mi összetetteb harcrendszert. Fel nem foghatom. Csak suhingatni mint egy fogyatékos.... Talán majd egy ezresért.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hát, kilesem. én erőszakos vagyok, fullhd. az a minimum
7végén meglesem, mire képes az 5770-em" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
hát, ez a hétvégén kimaradt sajnos. Michelisz Norbit látogattam meg a ringen
nomajd, talán holnap" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Rebell
senior tag
Chapter 3 még hosszabb lesz, jók ezek a side Questek is, nem csak mindig előre kell menni, hanem lehet 1 picit csapangani is.. Az angolom nem a legerősebb, de van 1-2 jó poénos beszolás is benne.
Aki esetleg kedveli a körökre osztott csatázos játékokat( JRPG mint pl: a final Fantasy. az probálja ki ezt, van belőle DEMO is. és forum hozzászolás is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest