Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz Cunaja #8089 üzenetére

    Szia Cunaja!

    Sziasztok!

    Nálam is ugyanígy telnek a dolgok, viszont sokkal körülményesebben lehet megoldani dolgokat. Sajnos a netről rendelni mindent elég nehezen kivitelezhető. :(
    Természetesen van amit nem is lehet netről rendelni.

    Ez a akkortól kötelező a maszk viselése, borzalom és logikátlan, már eddig is ezt kellett volna tenni, de nem lehetett. Ugyanis az "érkezett ennyi meg annyi maszk és gumikesztyű" nem volt elérhető az embereknek, így nem is tudtak volna beszerezni sem maszkot sem kesztyűt, ez most kezd elérhető lenni, de azt is be kell szerezni és normálisan használni. Sok buta ember esetén, akik pl nyakon,állon hordják a maszkot nem is lehet mit tenni. Itt a postás is sok esetben a nyakára tette a maszkot, úgy hogy van egy rakat betegsége, és el is vitték őt a mentők korona gyanúval, ami állítólag negatív lett, persze előtte az állán a maszk és bement a nyugdíjasokhoz kiosztani a havi adagot.
    Igen, május elején meg lesz a tetőzés, beszerezték a megfelelő ácsokat. :D
    Vicc az egész ebből a aszempontból is ami itt megy. Este láttam egy (számomra) új propaganda filmecskét, ahol arról van szó milyen jól összefognak a magyarok stb. Ja az átlagemberek lehet próbálnak, de az átlag alattiak nem fognak, és a vezetők ezért megkapták állítólag a fizuemelést. ....

    Más.:
    Jön a "nyár", a strandokat kerülni fogjuk még egy ideig, talán a gyerkőcöknek érdemes lenne beruházni medencére (persze szétszedhetőre).
    Lehet lesznek akciók még, vagy iknább be kell szerezni mihamarabb, mert az árak a szezon közeledtével a kereslet emelkedésével, felfelé fognak úgy is csak menni?
    Vélemények?

Új hozzászólás Aktív témák