Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
Eddig csak a huawei dashboardot raktam fel, az E272-hez is fent van a huawei oldalán. Teljesen jó, eddig kb.40darab E272-re raktam fel és még nem volt panasz.
A lényeg az hogy minden kártyát elfogadjon mert hiába a nyitás ha a VMC csak vodás sim-et enged használni.Az E270-re kell kattintani mert a 2-es a végén a brand-et jelenti. (E172 esetén szintúgy az E170-es a nyerő.)
A te mod-od-ban benne van a vodás tiltás? Milyen nyelveken van,lehet esetleg extra nyelvet hozzáadni?
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Bocs de nem az országban vagyok tehát nemtudom hogy felétek mit és mit nem forgalmaznak...
A csati neve hirose ms-156 és valóban mérésre is használják de az e220 esetében 2 átkötés segítségével már kész is az antenna kivezetés.A mások megoldás ha nincs csatlakozód az az hogy ráforrasztasz kivezetést, ebben az esetben legjobb lecsavarozni az antenna modult ezáltal kiiktatni a belső antennát és kész már van is külső antenna kivezetésünk.
Ja és szedtem már szét jópár modemet és ha tudni akarod akkor mi javítjuk a userek-nél flash-elés közben elszállt modemeket is.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Vodafone vitamax 5gb-os csomagot használtam egy hónapig és még el sem értem a 3gb -ot (upanddown)és jött a figy. sms, hogy csak 100mega maradt hátra.
2féle stat. progit is használtam direkt és midnkettő jól mérte csak a vodafon központ nem... történt veletek is ilyen ?Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
E220 dc-unlocker nélkül és ingyen.
Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest