Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy kerékpáros edzésnél nem akar a pulzus magasabbra menni, pedig érzem hogy magasabb, és ugyan azon útvonalon már jól mért.
Az órán 1.1.5.16 szoft van, de idáig nem volt ilyen gondom.
Szerintetek mi lehet a gond? Próbáltam már újraindítani, d ugyan az. -
schumy1
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy a új frameware-el orvosolták e a cycling algoritmusát, mert nekem nem igen akar pulzust mérni, vagy azt is random szerint, ezért a kalória égetés is elég alacsony.
Nem edzés üzemódban viszont rendesen mér.
A múltkor ugyan azt az utat rögzítettem óráról indítva, és mifitben indítva, és igen nagy különbség volt a kalóriában. ????? -
schumy1
aktív tag
Sziasztok!
Úgy kell factory resetet csinálni, hogy mifitben leválasztom, és utána órán resetelem?
Gondoltam kipróbálom, hát ha helyrerázódik a pulzus mérése sport tevékenységnél, mert nem nagyon akarja mérni.
-
schumy1
aktív tag
Akinek problémája van a térkép megjelenítésével (mindenkinek) az rakja vissza a 4.0.3 mifitet, vagy régebbit.
Ne kérdezzétek folyamatosan, olvassatok vissza, vagy kereső! -
schumy1
aktív tag
Ez fasza.
Kaptam egy új szoftver frissítést a huawei telefonomra, azóta se a mifit, se a zepp nem tud csatlakozni az órához. Folyamatosan azt írja ki, hogy indítsam újra a bluetoothot.
Már kipróbáltam mindent, és semmi. Remélem mi harabb javítják. Vagy a Huawei vagy a Mi. -
schumy1
aktív tag
UPDATE!
Sikerült párosítani. Ha fentről lehúztam és az ikonon kapcsoltam ki majd be a bluetoothot akkor nem, ha viszont a beállítások kapcsolatban ki és be akkor egyből látta. Ki érti ezt? -
schumy1
aktív tag
Addig addig olvagatom a bip s-t amíg gondolkodóba esek a cserén.
Megmondom mi a gond a bipel.
Sokat tekerek, és sokszor nem értem azt a jelenséget hogy miért nem méri a pulzust.
Van hogy jó egész úton, de van hogy jó, aztán rápillantok és 68-75, majd valamikor megint feljebb van.
Tudom hogy a mellkas pántos a pontos, de az már nincs. -
schumy1
aktív tag
[kép] Bip S-röl kérhetnék felhasználói tesztet?
Jelenleg Bip van, teszi a dolgát.Más. Egy ismerősnek band 4-e van. Mifit-en csatlakozási baja van, és kódot kér, de nem tudja beírni. Szeretnék neki segíteni, de sose kért nálam kódot. Mi a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
Ki hogy van a pulzus méréssel, nem méréssel?
Ezen sokszor dilemmáztam, és próbáltam az okára rájönni, de nem sikerült. Én azt nem értem, hogy vannak napjai mikor rendesen mér sportolás közben (kisebb kihagyásokkal, értem ez alatt hogy 120ról 75 majd vissza 114), máskor meg az istenért se ha nem elvan 64-75 között.
Azt megfigyeltem ha lazábban van az óra rajtam (kicsit lötyög) akkor több a mérek rednesen mint a nem, ha szorosabban akkor nem igen akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest