Új hozzászólás Aktív témák

  • Boresz

    tag

    Sziasztok!

    Megpróbálom elmagyarázni a többszörös értesítést, ha valaki nem jártas a programozásban.

    Értesítésekről tudni, hogy ha egy üzenet érkezik a telefonra, akkor a háttérben több üzenet is közlekedhet ez eléggé app függő. Szóval pl.: kapsz egy üzenetet Messenger-en akkor a háttérben jöhet egy üzenet, de akár több is (pl.: egy üzenet a konkrét üzenettel, de lehet az üzenetnek csoportja is amikor látod az el nem olvasott üzeneteket egymás alatt, ha valaki többet küld egymás után). Ebből a telefonon az értesítési sávban ténylegesen csak egy üzenetet látsz, de a lényeg hogy a háttérben több is közlekedhet.

    Ez eléggé app-függő hogy küldik az üzenetet. Illetve a Bip-et kezelő app-ban ezt értelmezni kell, lehet általános szabályokat alkalmazni, de ha azt akarja az ember hogy minden jól működjön, akkor app-onként kell megírni az üzenet feldolgozó részt.

    A Viber, Messenger hajlamos frissítésenként módosítani az üzenet küldésén, ezért fordulhat elő, hogy a Bip-et kezelő app-ban nem készült még hozzá javítás, illetve még sokszor a bejövő netes hívás is üzenetként jelenik meg a telefonon, ezért előfordulhat hogy rezeg a telefon bejövő híváskor (főleg a kezdetekkor volt ilyen de már a legtöbb appnál nincs ebből gond). Mindenesre, ha a Bip-et kezelő appot ritkán frissítik akkor ebből lehet ez a probléma.

    Remélem érthető volt :)

    U.: jelezzétek a fejlesztőnek ha egy app-al gond van, biztos javítani fogja...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák