Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
magua.
tag
válasz mgabor01 #17584 üzenetére
Az igaz, hogy kevesebbet fogyaszt az AMD, de gyengébb is: [link]
Az akku kb 2,5 órát bír (net wifivel + excel). Hang és melegedés elég szubjektív dolgok... Hallotam már halkabbat is, de szerintem nem túl hangos. A melegedés is jó, bal kéz alatt, ahol a winyó van ott langymeleg, a többi helyen hűvös. (per pill cpu 41,43 C, gpu 44 C, winyó 41 C fok) Összességépen meg vagyok vele elégedve, pedig hurcolászom is rendesen. Bő két hónapja van meg, én is a proci miatt választottam és a videokari is cserélhető benne. Ja és van venne egy intel HD Graphics integrált videokari is és a kettő közt lehet váltogatni. -
pumukli23
senior tag
válasz mgabor01 #17967 üzenetére
HWinfo nevű programmal meg tudod nézni, hogy milyen kártya van benne, így a HP oldalán felsorolt sok driver közül ki tudod választani azt, ami neked kell.
Esetleg még a win7-tel is rákereshetsz, van, hogy sikerrel jár
Eszközkezelőben nézd meg a kártyát, látja-e, van-e probléma vele, esetleg itt valahol a tulajdonságoknál tudsz drivert frissíteni/cserélni/törölni is.
üdv -
-
veterán
válasz mgabor01 #17974 üzenetére
Lehet, hogy próbáltad már, de a wifi akkor kapcsol majd be, ha megnyomod azt a sárga gombot. Ekkor ismeri fel a hardvert is és telepíti a drivert.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
fazr
senior tag
válasz mgabor01 #17971 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt a ProBook-kal, semmilyen program nem írta ki milyen típusú wifi van benne, ezért csak egy dolgot tudtam tenni: kipróbáltam a típushoz letölthető összes különböző gyártótól származó legfrissebb drivert és persze, hogy az utolsóval működött
de azért azt - ahogy írták többen is - nézd meg, hogy bios-ban be van-e kapcsolva a wifi (bár alapból elvileg be van kapcsolva), valamint a hardveres kapcsoló az a narancssárgán világító gomb (ha jól emlékszem csak a megfelelő wifi driver telepítése után lehet bekapcsolni)
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
válasz mgabor01 #17980 üzenetére
A Vezérlőpult-Hálózati kapcsolatok-Manage adapter settings (bocs de nem tudom magyar windowsban hogy van) ott van a Wireless kapcsolat? Ha igen, nincs ott Disabled-elve?
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest