Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz SeniorTilla #51691 üzenetére
Ebben nagyon is igazad lehet. Az oled árcsökkenést meg már várom én is, reméljük eljön annak is az ideje valamikor.. Plusz még amellett jó lenne látni ezeket a paneleket többféle méretű tévében és laptopban a közeljövőben.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
VÁMpír
aktív tag
válasz Pyttawrx #51697 üzenetére
köszi!
AIDA64-tel kiolvastattam és eszerint 1 db 8 GB-os Ramaxel RMSA3260NA78HAF-2400 RAM van a gépben.-Curical és Kingstom 8 GB-os modulokat látok (DD4, 2400) 10e ft közelében - ezek egyike jó lesz bele? (a memóriakésleltést is érdemes nézni? - mutatja az AIDA vhol?)
-Lehetne 1 db 16 BG-osast is venni bővítésnek? (pl: G.SKILL Ripjaws) /Win10-et használok/
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz SeniorTilla #51692 üzenetére
Mégis megtették sajnos idén két gépnél is.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni az alábbi hibajelenségekkel:
Van egy HP Elitebook 840 G5-öm.
1) Ha csak lehajtom a fedelét, vagy alvó állapotba rakom, akkor utána az ébredés kegyetlenül hosszú,bakar simán fel perc, vagy több. Mikor visszanyitom (vagy megnyomom a bekapcs gombot), akkor felvilágít a billentyűzet, felpörög a venti, de nincs kép, hanem újra leáll minden, majd kb 20-30 másodperc után lesz újra kép. Gyakorlatilag kevesebb idő mindig kikapcsolni és bekapcsolni a gépet alvó állapot helyett. Első bekapcsolás óta (2019 tavasza) amúgy ez a probléma, csak eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki.2) a másik dolog, hogy tegnap vettem egy HP Type-c Dock G4-et, és azzal nem működik normálisan együtt. Ha arra rákötök egy monitort, akkor sem a laptopon, sem a monitoron nincs kép. Az USB portok szintén nem működnek. Egyszer működött az egész valahogy, de mikor kihuztam a C-s kábelt, majd visszadugtam, újra semmi. Egy sima Type-c Displaylink - VGA átalakító szintén hektikusan viselkedik.
Tegnap elegem lett és újratelepítettem, weboldalról felraktam az összes legfrissebb drivert, de nem javult meg semmi.
Tehetek még valamit, vagy átadjam a szervíznek, vesződjenek vele ők?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
veterán
válasz malnabokor #51704 üzenetére
Ez szerintem valami driver hiba lesz. Hívd fel a HP Supportot, hátha tudnak segíteni, az a dolguk
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
JohnD
tag
Helló! Elég ciki kérdés lesz: HP ProBook G5 450-be rendeltem M.2-es SSD-t, azonban csavar nincs hozzá, az asztali géphez jó csavarokból pedig egyik sem jó hozzá. Szerintem olyan 1mm-el kisebb az átmérője.
Honnan tudom pontosan, hogy milyen csavar való bele?
Egyáltalán honnan érdemes csavart rendelni?Köszi!
-
HARDVERAPRÓD
Szia. Ez a laptopban szokott lenni vagy az utólagosan vásárolt SSD-ben.
Szívesen adok neked, csk szerintem nem éri meg a postaköltség
Nem tudom helyileg merre vagy, én Debrecen. Ha közel vagy, vagy netán jársz erre egyeztetünk és adok . Vagy hátha más közelebb van hozzád.
Legrosszabb esetben, ha a wifi modult 2 fogja, és ugyanolyan a csavar akkor kiveszed.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Benne szokott lenni a gépben, üresen a csavar is. Mivel régebbi G5, gondolom használtan vetted, akkor valszeg az eladó vette ki belőle. Elég spéci a csavar, kérj tőle egyet
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
JohnD
tag
válasz Pyttawrx #51707 üzenetére
Sajnos egyikhez sem adtak hozzá (vagy kiszedték). Nem vagyok debreceni, jobb lenne a csavar pontos specifikációját tudni és akkor megrendelem, vagy ha itt van valakinek, elkérem tőle.
Újonnan vettük a gépet, de egyszer már volt szervizben, lehet ott szedték ki.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Ért valaki itt közületek a notebook akkumulátorokhoz?
3 éves notebookom (HP Pavilion 15-BC200NH) akksija elkezdett púposodni (ezt a műanyag borítás és a touchpad görbülésén vettem észre ), és vennék hozzá másikat.
Elvileg ilyen van most benne:
Ha keresek ilyen TE04063XL típusút, az én laptopomat sosem írják a kompatibilis modellek között, attól még jó lesz, vagy mit kellene nézni? Illetve milyet kéne vennem? Mehet ebayról valami olcsó, vagy valami prémiumabb utángyártottat?(sorry, hogy ugyanezt felteszem az azonnali kérdéses fórumban is, minél nagyobb közönséget szeretnék keríteni a kérdésnek, hogy minél gyorsabban megoldódjon a dolog, szeretném a gépet újra jó állapotban tudni, mert kulcsfontosságú eszközöm)
Köszi,
AlgotisAndroidos Outlookból küldve
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy HP Probook 640 G5 laptopom 8gb rammal és 1TB HDD-vel. Szeretném a memóriát és a HDD-t fejleszteni további 8gb rammal és egy plusz 256-os SSD-vel. Pontosat milyet lenne érdemes venni bele, ami ár teljesítmény arányban jó? Illetve ha jól láttam, akkor SSD-ből az M.2-es megy bele, ez igaz vagy mit nézzek a paramétereknél?
-
veterán
-
tag
-
SPeti1984
senior tag
válasz Danubius L #51717 üzenetére
Egy db ilyen van benne:
8gb samsung M471A1K43DB1-ctd
Ahogy néztem ez 2666mhz-es de a feladatkezelőben 2400-at ir hogy olyan sebességgel megy. Ugyan ilyet árukeresőn nemigen találtam. Ha másik márka akkor az 2666 vagy 2400 legyen a dual chanel miatt? Illetve a cl érték ugyan az legyen vagy lehet kisebb?
Én ezeket néztem ssd memória téren, de ha van jobb tipp hasonló áron akkor szivesen veszem:
-
HARDVERAPRÓD
válasz SPeti1984 #51720 üzenetére
Nem. Teljesen jók a tapasztalatok a kingston ssd-vel, nem melegszik, stabil. A milyen ssd-t vegyek topikba írtunk a kingston a2000-ről sokat.
A sebesség nem lenne kihasználva, ha amiatt gondolkodol, sőt igazásból sata si elég lenne. Gondolom rendszer menne rá, max kis játék meg netezés. -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
megérkezett a HP Probook G445 ryzen 5-ös laptopom.
1 db 8 gigás 3200 mhz-s ram van benne, bővíteném a dual channel miatt mégeggyel. De se cpu-z, se a windows eszközök, se a HWinfó nem írja ki a típusát, csak hogy 22-es időzítésű.Bármilyen 3200 mhz-s ramot vehetek bele, vagy ugyanazt kellene, ami benne van? Ha ugyanazt, akkor pontosan milyen van benne?
[kép]Szerk.: Megtaláltam a gyári telepített HP support progi kiírta: "8GB Hynix/Hyundai 3200MHz"
Ilyen van benne, de ilyet nem találok sehol eladót, szóval vehetek helyette másikat, ha igen, milyet ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
válasz Pyttawrx #51724 üzenetére
Végül ezeket rendeltem meg:
kingstone 500gb ssd és Adata 8gb ram
[link]
[link]Csak nem lesz gond egyikkel sem. Próbáltam olyan helyet keresni ahol a memória élettartam garis, de általában ott meg vagy jóval drágább lett volna az ssd vagy ott csak arra 3 év lett volna a gari. Talán a memóriánál ha 3 évig megy nem lesz akkor már gond, de ssd-nél inkább legyen 5 év gari mint 3 az a plusz 2év jól jöhet ott szerintem.
-
veterán
válasz Pyttawrx #51726 üzenetére
Az adata márkát alapból nem szeretem, ssd-knél voltak inkompatibilitási problémák. RAM sosem megy tönkre, annál mindegy mennyi a garancia
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #51729 üzenetére
Köszi hogy leírtad amit én
-
veterán
-
Dreadloord
senior tag
válasz Dreadloord #51722 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #51731 üzenetére
-
nagzso14
újonc
Sziasztok!
Van egy 3,5 éves HP Omen 15 (ax204nh) notebook-om és ehhez lenne szükségem magyar billentyűzetre és ehhez szeretnék segítséget kérni.
A nagy szerviz azt mondta, hogy nincs már náluk raktáron (aztán ki tudja, hogy igaz-e). Felső panellel vagy anélkül, az mindegy számomra, mert megoldom a dolgot (alapból együtt jár a billentyűzet a felső panellel).
-
veterán
-
nagzso14
újonc
válasz SeniorTilla #51735 üzenetére
Köszi a választ. Már próbálkoztam náluk, de sajnos nincs. Bontósoknál is érdeklődtem, de semmi :/
-
Gergello
addikt
válasz nagzso14 #51736 üzenetére
Szia !
Ha meg tudsz barátkozni a német bill-el, akkor ez nem drága szerintem.
Ha jól látom akkor ez az első generációs Omen, megéri még erre költeni ? -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Probook 640 G5 esetében valahogyan belehet kapcsolni, hogy az akkumulátor jelnél ha odamegyek ne csak a % értéket írja ki hanem hogy mennyi ideig bírja még?
-
bepken
veterán
sziasztok!
ismét a vga szalagkábellel kapcsolatban kérem a segítségeteket.
mivel a legutóbbi szétszereléskor voltam olyan hülye, hogy nem írtam fel semmilyen számot a kábelről, természetesen sikerült rosszat rendelnem és nem szeretnék még egyszer ebbe a hibába esni. viszont ebay kínálat alapján továbbra sem tudom eldönteni melyik kábel volna jó nekem.
serial számok a kábelen:
y14alc020
ddy14alc020
mec3ax2d044laptop típus: Pavilion 15 P255NH
előre is köszönöm a tippeket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
principali
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Hp Elitebook Folio 1040 G2 -öt szeretném a win 10-et feltelepíteni, de nem tudok belépni a bios-ába mert minden bekapcsoláskor ezt írja ki No bootable image found ,notebook will be shutdown! Mit lehet ilyenkor csinálni????? Aki tud rá megoldást ,kérem ossza meg velem! köszi! Üdv! -
bepken
veterán
válasz SZIGMA #51743 üzenetére
nem akarok nagyon értetlennek tűnni, de hiába keresek rá erre a számra ebayen, egyelőre nem találtam olyan termék adatlapot, ahol egyértelműen ott lenne a "020"-as végű serial, mindenhol csak a "140"-es végű van a részleteknél, amit egyébként nekem is küldtek.
írtam az egyik eladónak, hogy az ide is bemásolt serial számok alapján az általa árult kábel kompatibilis lesz e, íme a válasz :
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
veterán
válasz principali #51744 üzenetére
Pl, azt lehet csinálni, hogy megtanulsz magyarul, és nem teszel minden mondat végére FELKIÁLTÓJELET!!!
-
veterán
-
Pano
addikt
válasz SeniorTilla #51748 üzenetére
Olvasd el. Ellentmond egymásnak a két szöveg.
Fenn azt írja, hogy Éjszakánként csatlakoztasd a töltőre, hogy megnöveld az akksi élettartamát. A következőben meg hogy ne legyen hosszan töltőre csatlakoztatva, mert rontja az élettartamát. -
bepken
veterán
válasz bepken #51745 üzenetére
[link] - erről a webshopról mit lehet tudni? konkrétan ugyanazok a serial számok szerepelnek a leírásban ami nekem kell, csak az ár húzósabb az ebayhez képest....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus Vivobook X515EA (15,6" Full HD, Intel Core i5 11th gen, 8GB DDR4, 512GB SSD)
- HP EliteBook 820 G3 i5-6200u laptop 4 GB RAM 128 GB SSD új akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 4 (I7/16GB/256GB)
- ! ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 ! RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
- Acer NITRO 5 Intel i5-10300H & GTX 1650 4GB & 32GB RAM & 512GB SSD - GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs