Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz kromatika #38848 üzenetére

    Nálam nem az elegancia az elsődleges a ThinkLight esetében, hanem baromi hasznos, hogy a közvetlen környezetet is megvilágítja az apró lámpás, így kevésbé kell tapogatózni. Még ha romlott is a T540 és tsai felhasznált anyagainak minősége (ez a többi gyártó gépeiről is általában elmondható), de legalább a rollcage-merevítés megmaradt, ami a ThinkPadek egyik fontos jellemzője.

    ProBookhoz csak azért hasonlítottam, mert sorrendben ezt használom a ThinkPadek után, persze előttük is volt többféle szériából ProBookom. Az EliteBookokat sajnos nem ismerem, azok kimaradtak, a mostaniakról sok jót nem hallottam, ugyanúgy romlott állítólag a minőségük.

    Például a Dell Precision M4600 esetében a touchpad körül is kopogós műanyag burkolat volt, ha nem tévedek. A régebbi Dell Latitude-ok hűtése pedig elég hangos volt. A mostani Latitudeok sem olyan jók, de ezt csak hallomásra alapozhatom.

    A régebbi olcsóbb Fujitsu LifeBookok tetszettek, a billentyűzetük jó volt, az integrált hangszóróik még a mostani gépek némelyikében is elég gagyi, a HP notik hangzását szeretem, tisztán szólnak.

Új hozzászólás Aktív témák