Hirdetés
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz chinymie #19750 üzenetére
Nem volt még nekem ilyen utazó aksim. Nem lehet, hogy először a Windows a 8 cellás aksi töltöttségét jelzi, és miután azt lemeríted akkor fogja mutatni a 12 cellásét?
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
chinymie
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Végül kb. 3,5 órát ment. Minimum képernyő világítás, internet, semmi extra. Megnéztem egy family guyt, meghallgattam egy albumot winampon... ennyi... semmi más nem ment.
Amikor minden programot leállítottam és lenyomtam a világítást, akkor egyszer mutatott 5,5 órát.Csak egy akku van benne, a kicsi rossz, nem szoktam belerakni.
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok van valakinek véleménye erről a laptoprol?meg éri e az árát?játékra mennyire jó ilyenek érdekelnek engem köszönöm
Adatok:HP ENVY 17
Intel Core i7 QuadCore CPU
17.3” LED Display
4 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
Blu-Ray / DVDRW Drive
ATI HD5850 1GB GDDR5Egyéb:
WiFi, Bluetooth,
2MP Truevision éjjellátó HD webkamera
2-in-1 kártyaolvasó
Beats™ Audio , HP Triple Bass Reflex Subwoofer
Alu-Magnézium burkolat
HDMI, eSATA, Vga, kimenetek
USB 2, illetve USB 3
Billentyűzet világítás
Windows 7 Home Premium 64-bit3dmark 06 - 11852 pont
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Játszott már valaki közületek ilyen laptopon?mennyire melegszik?
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
pumukli23
senior tag
válasz LaptopSystem #19757 üzenetére
Úgy tudom az Envyk elég forrófejűek.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz LaptopSystem #19756 üzenetére
az envy sorozatrol jot meg nem nagyon olvastam, erre a celra nezd meg szerintem a dell xps sorozatot.
-
koshmar
addikt
válasz LaptopSystem #19756 üzenetére
Ez a teszt kell most neked.
Pumukli23-nak igaza van, a gép processzora már üresjáratban is 60 fokos...
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
veterán
válasz LaptopSystem #19757 üzenetére
Játszottam és adtam is el belőle jópárat régebben. Erős gép, de játék közben nagyon-nagyon melegszik, süti a kezed a touchpad és a billentyűzet körüli részen. Ha megveszed, a külső egér és billentyű mindenképpen ajánlott.
Egyébként a melegedés nem az Envy sorozat jellemzője. A 15-ös és 17-esek baromira melegek, de a 13-as és 14-es Envy-kkel nincs ilyen baj, mondjuk a teljesítményük sem extrém, mint a két forrófejű modellnek
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
őstag
HI!
nem tudtok javasolni helyet, ahol bontott nx 9020-s laptopba invertert kaphatok?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
LaptopSystem
őstag
válasz SeniorTilla #19761 üzenetére
Köszi akkor marad az XPS 1730-as laptopom 9800SLI kártyával
-
Repsol600
addikt
Helló!
Hp elitebook 8530p-ről mi a vélemény? jó gépek? -
Repsol600
addikt
Milyen gond szokott lenni a zárszerkezettel? Ez olyan hogy kis lapot kell megnyomni és felugrik a képernyő és úgy lehet nyitni. Meg annyi hogy van rá még majdnem 2 év gari de papírja nincs meg csak az alján a sorozatszám ha azt beírom a hp gariellenőrzőbe akkor ki is dobja hogy 2013 valameddig garis, akkor így is él rá ugye? Nem szükséges papír hozzá?
-
veterán
-
fdisk
őstag
Szép napot!
A bnőmnek kinéztem egy HP 620 WT260EA notit.(kb ez az az ár amit ki akar adni egy notiért)
Amire kellene neki az world,netezés,filmnézés,zenehallgatás,és h ne okozzon gondot több ablak megnyitása,és futtatása.
Semmi Crysis meg társai.
Szerintetek jó választás lenne neki?
Csak zárójelbe mondom,h a mostani desktopja kb 6 éves.És szuper lassú.
Hd filmek felejtősek,netezésnéll még a flashek is gondot okoznak neki.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
cadeyrn
aktív tag
-
szekto
aktív tag
Hello!
Mai nap érkezett meg a notim, ilyen típusút vettem: HP Pavilion g6-1016sh LN229EA
A kérdésem az lenne, hogyan tudom aktiválni a Radeon VGA-t és/vagy letiltani az Intel-féle VGA-t? Win7-et felraktam, abba néztem meg, s írja azt, hogy a monitorvezérlő Intel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
bjoey
csendes tag
hello!
Hp dv6 laptopon a hűtőventillátort hogy lehet beállítani? amikor játszok( nem mostani játék, 2005 körüli) 60 fokig felkúszott a proci meg a vga, de aida írta hogy a hűtőventi csak 30%on üzemelt. hogy lehet erősebbre állítani a ventit? -
veterán
-
veterán
válasz szekto #19779 üzenetére
Telepítsd fel a radeon driverét is. Töltőről a radeont kellene a gépnek bekapcsolnia.
Egyébként gyárilag nem volt fent a windows?
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
pumukli23
senior tag
válasz SeniorTilla #19777 üzenetére
Igen. A legújabban már saját magad szerkesztheted a táblázatot, hogy hány foknál mekkora fordulatszámot adjon a ventinek. (Vagy állítgathatod manuálisan is az aktuális rpm-et.)
-
KZP
őstag
válasz SeniorTilla #19780 üzenetére
Ez az átkapcsolósdi/bekapcsolósdi menet közben is működik?
-
szekto
aktív tag
válasz SeniorTilla #19780 üzenetére
Nem volt rajta gyárilag Win, én raktam fel rá.
Catalyst-ot felpakolom ma akkor, ha még mindig nem ok, akkor írok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
david9999999
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: Van egy hp 6555b probookom de billentyűzeti fényerőállítás vagy működik vagy nem(önálló életet él) 3 hetes a gép ebből 10 napot szervizben töltött emiatt, ahol alaplap és processzor csere történt. Éppen azért valami szoftveres gondra gyanakszom. Van valami ötletetek?
-
veterán
-
veterán
-
david9999999
tag
válasz SeniorTilla #19786 üzenetére
Na ez eszembe se jutott, köszönöm szépen.
-
veterán
válasz david9999999 #19784 üzenetére
oprendszert nem telepítették fel úja?
-
david9999999
tag
válasz SeniorTilla #19788 üzenetére
Újratelepítették a gépet de a saját rendszerükkel, kezdettől fogva az van rajta de ettől függetlenül a Catalyst az vga driver.
-
veterán
válasz david9999999 #19789 üzenetére
Tudom, nem is neked írtam azt a választ, hanem teljesen más kérdésre.
Ha az eredeti oprendszer van rajta, akkor mennie kellene. Lehet, hogy a billentyűzeted nem működik a gépben rendesen. Nem is értem, miért nem azzal kezdték a javítást, az alaplaphoz és CPU-hoz ennek semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
szekto
aktív tag
válasz SeniorTilla #19786 üzenetére
Kaptam egy CD-t a notihoz, akkor azon lehet? Meglesem, thx!
-
szekto
aktív tag
válasz szekto #19791 üzenetére
Megnéztem a CD-t, azon csak leírás van hozzá, semmi plusz progi nincs rajta, amit telepíteni lehetne.
-
veterán
-
bAtt001
addikt
válasz SeniorTilla #19793 üzenetére
még olyan is ami nem jó, újratelepítettem ma a gépet tiszta telepítéssel. rakosgattam a drivereket felfelé, eljutottam a bluetooth driverhez. na mondom most meglátjuk mi lesz (ezért raktam újra a rendszert mert összeakadt a bluetooth és a hang valahogy), felraktam és megint rossz lett. szóval hanyagolom a gyári drivert és használom a windows-ost
-
szekto
aktív tag
Bocs, de nem fogok +30 ropit kiadni csak emiatt.
-
szekto
aktív tag
Btw, leszedtem onnan a cuccost, felraktam, s szépen muzsikál. Holnap haverral megmozgatjuk majd egy kis Crysis 2-vel.
Köszöntem a segítséget!
-
KZP
őstag
válasz SeniorTilla #19785 üzenetére
Hol található ez a menüpont? Nekem a HP-tól letöltött driverek, szoftverek vannak a VGA-hoz, de nem találom...
-
szekto
aktív tag
Nekem kiadott egy plusz Inteles kis tálcán lévő ikont, sztem abban tudod, és/vagy a Catalyst-ban váltogatni.
Bluetooth-t hogyan tudom életre kelteni a masinában? a Win7 kijelzi, amikor be van kapcsolva, de teló meg nem találja meg. Programot meg nem találtam hozzá a HP oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Dell Latutide E6230 i7 3540M, 16GB RAM, 120gb ssd -vel eladó!
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest