Új hozzászólás Aktív témák

  • koshmar

    őstag

    Tegnap este egy bizonyos oldal fórumán a következő dolgokat olvastam (így nyilvánosan nem nevezném meg az oldalt):
    Hp Probook 4520s a téma->

    "Nevetségesek ezek a gépek. Érdemes megnézni ennyi pénzért már milyen EB szériás VAIO-kat lehet venni... azokban nagyobb gyorsabb hdd van, 4gb ram, vagy nagyobb felbontású kijelző, választék van, de ennyi pénzért jobbakat adnak, és ezek azért nem közelítik meg minőségben a VAIO-kat szerintem."

    "Az "üzletembereknek szánták" kitételt én sem igazán értem.Az ujjlenyomat azonositó helyett, ezek mellé a gyors mobil i3- i5-ös processzorok és a 3 giga memória mellé már inkább tettek vola egy SSD-t a szánalmasan lassu HDD-k helyett,ebben az árkategóriában.Játékos célokra meg tényleg vérszegények ennyi pénzért."

    "Dizájn, ennyi a magyarázat. Szerintem is jobb (meg szebb is) lenne a matt.
    Én még azt nem értem, hogy miért kell elrontani egy alapjában jónak indult gépet (dizájn, csatlakozók, minőségileg is korrekt) egy ilyen GPU-val. Ennyi pénzért (amennyiért ezeket adják, ha nem néztem el valamit nagyon 200-230-250 körül vannak) már minden (ha nem is minden, de sok) tekintetben jobb notebookot lehet kapni, például Geforce 330M-el, vagy HD5650M-el, amik nem gyengén odaverik ezt, és váltogatható GPU-val még a fogyasztás sem sokkal rosszabb. De biztos lesz aki megveszi."

    Ennyire sz@r lenne?!

    Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

Új hozzászólás Aktív témák