Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Meg nem talaltam ertelmes YT tesztet rola, de most hetvegen jobban utanakeresek.
Kar hogy kek szinben nem kaphato vagy akar feherben..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ja hogy ez. Köszi, később megnézem
Igen, tudom hogy EU feketét kap, ráadásul a zongoralakk kivitelt. Blah. M50Pro-m is olyan, úgy került rá egy hátlapi carbon mintás védőmatrica mint a huzat... + tok természetesen
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Régen nekem is feketék voltak, de ráuntam. P30Pro az a fehéres lett (aurora nem volt), P40Pro ezüst, Xiaomi 11 és 11T Pro kékek voltak A52s fehér, Xiaomi 12x grafitszürke (kék nem volt), és most a Mate50Pro ami fekete, mert nem volt fehérben a német szolgáltatónál..
Igyekszem minél jobban kerülni a fekete színváltozatot ha lehet
Ha lenne most a Honor, akkor a zöldet választanám, bár nemtom a fekete milyen lehet élőben. A kamerakör körül még érdekes is a fénytörés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Azt a P30Pro-t tedd el vitrinbe. Csak a Magic az elsődleges értelmes utód (Google szinten, egyébként simán ajánlanám a Mate50Pro vagy P60Pro Google mentes vonalon, de na..), ill még a Xiaomi 13 szériát mondanám, abból is az Ultrát, amibe mindent belepakoltak, csak az nincs EU-ban.
A többi márka az mind kompromisszumos.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Hát amilyen helyzet van otthon, nem is csodálom, hogy 5x is meggondolja az ember mit vegyen s mit ne..
Nézegettem én is hogy mennyibe lennének az új telefonok a legkisebb csomagban, csak a Mate50Pro-m tavaly valami 32ezer lett volna, ha otthon hozom ki 2 évre. Mondom 'nyád..
Itt Németországban már más a helyzet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest