Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azureusz
csendes tag
Sziasztok!
Honor 90-el próbálta valamelyiktek a régebbi Honor/Huawei okosórákat?
Nekem van egy olyan gondom, hogy bizonyos értesítések pl. sms-ek, illetve a telefonon beállított ébresztő nem jelenik meg az órán. Se Watch GT2e-n, se Watch Magic 2 esetén.Honor Health nyilván nem támogatja őket, így maradt AppGallerygől telepítve a Huawei Health, minden értesítés beállítás, engedélyek át lettek "másolva" P30-ról (vagyis kézzel mindent ugyanúgy állítottam be), mégsem működik. Petal Health-et is próbáltam, de semmi.
Egyébként mikor megkaptam a telót, még nem volt rajta az értesítéseknél a Control Center, majd egy update-el befutott, és hát borzalmas ahhoz képest, amilyen a P30-on volt EMUI 12-ben. És az értesítő sáv is elég katyvasz lett. Remélem, MagicOS 8-ban személyre szabható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- Iphone 12 mini 128 GB -Kártyafüggetlen
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 512GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 15 Pro 128GB EU modell ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest